2777
2789

خسته شدم بقران دیگه میخوام خودمو خلاص کنم شما میگید من چیکار کنم؟من پدرو برادرم عراق سر ی پروژن و ۱۲ ماه سال فقط عیدا میان خواهرمم دانشجوعه اراکه و هیچوقت نیست خونه مستقل گرفته یکی دیگه از خواهرامم ازدواج کرده بندر عباسع منه بدبخت موندم با ی مامان خسیس افسرده ک ن اجازه میده تو این خونه ی وامونده مهمون بیاد ن مهمونی میاد 

اگه زنگ بزنن از هزار جا دعوتمون کنن ب دروغ میگه مهمون داریم و کنسل میکنه مهمونم بخواد بیاد میگه خونه نیستیم نگید وضعتون حتما خوب نیست ما خداروشکر از ۶۰ ۷۰ درصد فامیل اوضاعمون بهتره و حقوق خوب و خونه از خودمون داریم 

هیچی برا تو خونه نمیخره و همه چیو اضافه و ولخرجی میدونه همش در حال غر زدنه تو اتاقم اگه بشینم هزارتا غر میزنه ک لامپو خاموش کن پول برق خدا تومن میاد اگه دو روز پشت سر هم حموم برم حیثیتمو میبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوساله ک خونه خواهرام نرفتیم و چون تنهاس و پدروبرادرم میگن نباید تنهاش بذارم و برم منم تنهایی نذاشتن برم خسته شدم از این خونه و این همه انرژی منفی حالا اینا همه ب کنار اگه ی مهمون بیاد خونه رو خراب میکنه رو سر من ک تو چرا گفتی خونه ایم چرا نپیچوندی و هزارتا غر میزنه سر منه بدبخت

حالا ی مدته مریض شده وای باید ببینین چی ب سر من میاره درسته مریضه ولی دور از جون مردم سرطان دارت هزار جور بیماری لاعلاج دارن از قبل بهتر دارن زندگی میکنن پاش درد میکنه از صبح با ناله هاش بیدار میشم کل خونه تکونی عید با من بوده کلی اومدن عیادتش من ی ماه از کار و زندگی افتادم پذیرایی مهموناش و پرستاریش رو دوش منه 

انقد خسته و دست تنها بودم زنگ زدم برادرم های های گریه کردم و داد زدم گفتم دیگه نمیتونم ولش کنی دستشویی ام نمیره ی ماهه افتاده خیلی وقتا دیدم حالش خوبه داره تلفنی با بابام حرف میزنه میگه میخنده ولی بازم دست ب سیاه سفید نمیزنه خسسسسسسته شدم بریدم دیگه

واقعا فرار کدی؟

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   

امروز باز سرکار نرفتم از تو اتاق داد میزنه اب بیار غذاشو میبرم براش اونجا میخوره ظرفا و نونا و همه رو میذلرع بالا سرش بعد با تلفن هروکر میخنده خودش پامیشه میره فیزیو تراپی قشنگ راه میره ولی ظرفاشو نمیاره حداقل بذاره تو آشپزخونه

😐💔والا منم جای تو بودم همین کارو میکردم حالا کجا میخوای بری

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

به بابات بگو به حساب تو جدا پول بزنه .

تا مامانم سرشو جدا کنه بابامم ی ادمیه ک فقط ب حرف مامانمه همه پولا مستقیم میفرسته ب حساب مامانم برادر بیچارم گاهی برام میفرستاد ک اونم نامزد داره نمیشه ازش بخوام دیگه ازش نمیگیرم

😐💔والا منم جای تو بودم همین کارو میکردم حالا کجا میخوای بری

نمیدونم کجا برم چیکار کنم اشکام بند نمیاد از صبح بیدار شدم داره با تلفن حرف میزنه و از تو اتاق دستور میده اب بیار نون بیار اینو ببر لامپو روشن کن لامپو خاموش کن اینو باز کن برام گوشیو بزن شارز گوشیو بیار