2777
2789
من ۲ روز پیش تا الان عدس و گذاشتم خیس بخوره هر روز آبشو عوض میکنم تا جوونه بزنه 

منم دوروزه خیس کردم. یعنی اول باید همه دونه عدسا جوونه بزنه؟ بعد که جوونه زد چه کار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوروزه خیس کردم. یعنی اول باید همه دونه عدسا جوونه بزنه؟ بعد که جوونه زد چه کار کنم؟ 

بعد آبشو خالی میکنیم و میزاریم توی ظرف و یه پارچه خیس میکشیم روش تا سبزه ها دو سانت بشه حداقل بعد از روش برمیداریم و هروز یکم با آب پاش آبش میدیم

بعد آبشو خالی میکنیم و میزاریم توی ظرف و یه پارچه خیس میکشیم روش تا سبزه ها دو سانت بشه حداقل بعد از ...

میخوام تو پوست تخم مرغ بکارم. به نظرت زیرش پنبه بزارم خوبه.؟ بعد عدسا که جوونه زد بریزم تو تخم مرغ. روشم یه پارچه میزارم. 

منم دو روز پیش گندم گذاشتم لای پارچه خیس  پشت بخاری

گندم چند روزه جوونه میزنه؟ 

یعنی اول خیس کردی بعد گذاشتی لای دستمال؟ من یبار گندم خیس کردم گذاشتم پشت بخاری نمیدونم چرا بعد چند روز گندیده شد آخرم جوونه نزد. 

فکر کنم گندم از عدس و لوبیا دیرتر جوونه میزنه آره؟ 

نه دیر نیست

ایشالا سبز بشه. سالا قبل چندباری تلاش کردم نشده. 

امسال مامانمم ظرف حاجی فیروزش رو داده من براش، بکارم. 

بچه هامم سفارش دادن تو تخم مرغ برامون سبزه بکار 

ایشالا که امسال  رو سفید بشم😄

گندم چند روزه جوونه میزنه؟  یعنی اول خیس کردی بعد گذاشتی لای دستمال؟ من یبار گندم خیس کردم گذا ...

شب گندم رو ریختم تو آب تا صبح موند .بعد صبح گذاشتم لای دستمال خیس پشت بخاری دو روز موند .

امروز صبح هم پخشش کردم تو ظرفی که می خواستم سبزه بریزم .

نمیدونم گندم زودتر در میاد یا عدس.

شب گندم رو ریختم تو آب تا صبح موند .بعد صبح گذاشتم لای دستمال خیس پشت بخاری دو روز موند . امروز صبح ...

قشنگ جوانه زده بود تو دو روز .

احتمالا دو روز دیگه هم دو سه سانتی رشد میکنه.