2777
2789
عنوان

دخترخانوما میشه بیاید

200 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها اگر واقعن بدتون میاد نیاید تاپیک چون من واقعن دخترم  ۲۰ سالم هم کاربر قدیمی هستم از ۹۷ بچه ها من  کوچولو ک‌بودم سر ندونستن  بکار کردم. با بکارتم در حد انگشت بود الان ک‌ درمودش خوندم خیلی گریم گرفته ناراحتم  مال من یه دایره هس ولی یکی گوشه اش یه خط هفتی داره  ن زیاد توش هم ی گوشت وسطش معلومه  اونموقع در حد یک قطره هم نبود خون دیدم  ن زیاد مثل ی روپوش کوچولو کرم ک رو صورت بخابه اونجوری بود یعنی از دست دادمش؟😔یا چون سنم کم بود ترمیم میسه؟ یا چیزیش نیست دکتر هم میترسم برم دنبالم حرف بسازن 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چیزی نیس که الکی بخوای خودتو درگیر کنی

🥹آخه قرار نامزد کنم  خیلی میترسم بخدا چقدر گریه میکنم 😔 سر نادونی اینجور شدم. 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
🥹آخه قرار نامزد کنم  خیلی میترسم بخدا چقدر گریه میکنم 😔 سر نادونی اینجور شدم.

خونم امد؟

ولی الکی از بین نمیره باید دوخول کامل باشه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
برو دکتر  ولی نگو چ دکتری حرف هم بزار بگن مگه چی میشه به من یه عمر انگ هر..زه بودن زدن چی شد ...

🥹 من تست هم بدم خودشون میفهمن دست نخوردم فقط خودم میترسم برا اینکه فکر کنن خرابم  دکتر پوست هم برم ؟ بهم میگه  

🥹آخه قرار نامزد کنم  خیلی میترسم بخدا چقدر گریه میکنم 😔 سر نادونی اینجور شدم.

برو دکتر وقتی برات توضیح داد چیشده برا نامزدت توضیح بده یا هم با نامزدت برو دکتر 

بلاخره که یه روزی شوهرت میشه نباید ازش مخفی کنی

سکوتی از جنس فریاد. 
خونم امد؟ ولی الکی از بین نمیره باید دوخول کامل باشه

خون زیاد نبود در حد  یذره یک قطره هم نبود غلیظ نبود

برو دکتر وقتی برات توضیح داد چیشده برا نامزدت توضیح بده یا هم با نامزدت برو دکتر  بلاخره که یه ...

ارع بهش گفتم  گفت من مشکلی ندارم ولی خانواده ها نمی‌دونم 

تو دکتر معمولی برو برات چک کنه فقط هرچی هم گفتن گفتن بکارت هم چیز مهمی نیست

تورو خدا برام دعا کنید سالم باشه 🥹🥹❤️چشم مرسی گلم

باور کن بری دکتر میخواد بگه سالمی و فلان ، بابا ول کن  برو دکتر بگو گواهی بکارت میخوام ، اگه گ ...

یعنی میگه نداری چرا بی انصاف شدن دکترا