2777
2789
عنوان

شوهر بد اخلاق

277 بازدید | 7 پست

سلام بگه ها لطفا کمکم کنید . من ۵ ساله ازدواج کردم از همون روزای اول شوهرم‌بددهنی میکرد خانوادمو تحقیر میکرد و اما همش به من میگفت من تورو دوست دارم تو بحثت از خانوادت جداستو اینا اما طول زندگی هر موقع ازش گلایه میکردم یا از چیزی ابراز نارضایتی میکردم به شدت عصبانی مشد و مشت میز د تو دیوارو باز فحش های رکیک‌به خانوادم و اینکه چرا مثل اونا رفتار میکنم . و چون مادرم اول ازدواج مخالف بود و اذیت کرد من همش فکر میکردم حق دار داره که ناراحته و تحمل میکردم . 

توزندگیش خیلی کمکش کردم . هیچی نداشت وقتی عقد کردم اما با کمک من الان همه چی داره  . خیلی تحمل کردم . سه تا خونه داره چند وقت پیش مثلا به پاس محبت های من یک خونه رو قولنامه داد به من . امروز من یکم حالم بد بود گرفته بودم اومد دنبالم سرکار گفتم من یکم امروز ناراحتم و اینا . هیچی دوباره شروع کرد فحشو دعوا و دادو بیداد و تحقیر خانوادم بعد که من دیگه واقعا بریده بودم منم شروع کردم دادو بیداد ( همیشه وقتی داد میزد من دیگه ساکت میشدم )  بعد یهو محکم زد تو گوشم و منو وسط خسابون پیاده کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم هی میگفت کلیدای خونه رو بده تو اصلا لیاقت هیچیو نداریو کلا جنون وار داد میزد . خیلی خسته شدم . هرروز سردرد هر روز ناراحتی افسردگی . اصلا از این زنی که بهش تبدیل شدم خوشم نمیاد . چون وضعش خیلی خوبه و وضع خانواده ی ما یکم بده  همش احساس میکنم اگه جدا شم تنهام و کسیو ندارم . باور کنید همش میگم خدایا تو پولو به کیا میدی ؟ همش میخواد تهدیدم کنه میگه لباسایی که برات گرفتمو در بیار موبایلتو بده .

توزندگیش خیلی کمکش کردم . هیچی نداشت وقتی عقد کردم اما با کمک من الان همه چی داره  . خیلی تحمل ...

متاسفانه شانس ما همینه 

وخدایی که اسپانسر تمام آرزوهامه😘خدایا شکرت
بعدم هی میگفت کلیدای خونه رو بده تو اصلا لیاقت هیچیو نداریو کلا جنون وار داد میزد . خیلی خسته شدم . ...

عزیزم پولاتو براخودت پس انداز کن

وخدایی که اسپانسر تمام آرزوهامه😘خدایا شکرت

منم واسه خودم شخصیت دارم . مگه همه چی پوله . من فوق لیسانسم اینا خانوادگی دیپلم ردین . به کمک من این اقا با کلی پارتی بازیو دانشگاه بیخودی رفتن لیسانسشو گرفت . حالا میاد میگه من تحصیل کرده ام . پولدارم . همه از بابام حساب میبرن . همه دوست دارن با ما معامله کنن . بعد تو دعوا میگه شما گدایین . همه چیتونو از دست دادین ( بابام مجبور شد واسه بدهکاری خونه شو بفروشه )   

الان که دارم مینویسم تاسف میخورم به انسانیت این ادم و تمام ادم های اینطوری . 

به نظر شما من چه کار کنم ؟ موندنم‌جایزه ؟ 

اون خونه ای هم که گفتم نصف پولشو پدر من داد با طلاهای خودم ) بعد میگه یه چک واسه بابات مینویسم  خونه رو میگیرم . طلاهاتم که خودم برات گرفتم