2777
2789
عنوان

پوست شیر و کیا دیدن بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 32 پست
کیو کشتن

ساحل رو تو ماشین تو بغل مامانش کشتنش

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

یکی به من بگه اسم خواهر رضا چی بود؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساحل رو تو ماشین تو بغل مامانش کشتنش

😐😐😐😐

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

چقد الکی شده فیلمه

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

مشکات به نعیم گفت به رفیقات اطمینان داری ؟؟؟ خط نعیم فقط رضا داشت بعد لو رفت  فقط رضا میدونست ...

منم به رضا شک کردم چون ایندفعه اون نمیدونس اینا رفتن رسیدن به ساحل ولی از روی حروف انگشتر گفتم کار صدرا یا دوس دختر قبلیش میتونه باشه یا صمد و.... ع نمیدونم کیه

ادم‌نفرستاد خودش رفت  به مچ لباس نگاه کن

ازکجامیدونسته تو کدوم خیابونن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خوب دقت کنید... 

همیشه گروگانگیر از همه چیز خبر داشت قبل از نعیم فرار میکرد شماره خط نعیم رو هم داشت یعنی یه نفر از گروه نعیم بهش خبر میداد. اما وقتی رضا درگیر مریضی خودش شد یه مدت در جریان کارهای نعیم نبود پس نتونست زودتر اقدامات نعیم رو به گروگانگیر برسونه و به راحتی ساحل پیدا شد

بعد صدرا تو ماشین گفت من زودتر به رضا خبر دادم پس رضا دید بهترین فرصت برای کشتن ساحله قبل از اینکه اطلاعاتی از گروگانگیر بده... تو ماشین زنگ زد به نعیم برسید ساحل پیش شماست نعیم گفت اره پس ساحل و کشت تو مسیر

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

منم به رضا شک کردم چون ایندفعه اون نمیدونس اینا رفتن رسیدن به ساحل ولی از روی حروف انگشتر گفتم کار ص ...

صدرا بیچاره ب جنون رسید هردفعه ک ساحلو دید 

حتی وقتی فک کرد عکسای بدن سوخته تو اگاهی مال ساحله چقد گریه کرد 

هرکی هس هدفش زجر دادن نعیم بوده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کار رضا ست...  رضا از اینکه دارن می ر باغ برقون بیخبر بود به همین خاطر ساحل و پیدا کردن... تو ...

خب ادرسو ازکجا فهمید؟

صدرا بیچاره ب جنون رسید هردفعه ک ساحلو دید  حتی وقتی فک کرد عکسای بدن سوخته تو اگاهی مال ساحله ...

میتونه دوس دخترش باشه اما احتمالش کمه چرا؟چون طرف با نعیم طرفه با اون بازی میکنه پس هرچیه به نعیم و گذشتش مربوطه

کار رضاست حالا ببینی چه کینه ای داره که اینجوری دو سره بازی میکنه... 

فقط کارگردان سادیسمی میذاشت یذره حالمون خوب بشه... 

اونجا که ساحل و پیدا کردن از مظلومیت ساحل و از انتظار به سر اومده اطرافیانش گریه کردم