2777
2789

اول المنت زیر رو روشن کن ی بیست دقیقه اول بعد هر دو المنت .من دمای ۱۵۰ چهل دقیقه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸۰ درجه 

حدود ۴۰ دقیقه میزارم

اولش دوتا المنت روشن از قبل هم گرم میکنم 

بعدش ک این تایم تموم شد واسه اینکه روش برشته تر بشه یه ده دقه هم فقط از پایین قالب یا از بالا با دمای ۱۵۰ میزارم 

مدت زمان و دما به نوع و میزان کیک هستش همینجوری نمیشه گفت 

تو دستور مثلا اگه گفته تو دمای ۱۸۰ درجه فر 

تو توستر ۱۶۰_۱۵۰ بزار 

اولشم المنت پایین بزار فقط 

یه ربع آخر بالا رو هم روشن کن 

اگه کیکت خیلی قطور باشه یا برا بعضی شیرینی ها باید از همون اول بالا و پایین رو باهم روشن کنی 

فن هم همیشه روشن کن

فرها وتوسترها اصلا دماهاش دقیق نیست.بنظرم اول یه دماسنج بگیر خیلی بکارت میاد.کاش عکس توسترتم میزاشتی بهترراهنمایی میکردیم عزیزم.ازاول نباید بالارو روشن کنی چون روش برشته میشه وزودخراب میشه.دودقیقه اخر المنت بالارو روشن کن..من کیک وشیرینی خیلی زیادمیپزم.ولی من فر دارم توستر ندارم.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...