خانما ما سه تا رفیق هستیم خب که خیلی با هم صمیمی هستیم من خونه مادربزرگم بودم یکی از رفیقام زنگم زد بهم گفت فلانی لباسشویی میفروشه و فلان مارکه و بنظرت بخرم ازش یان منم بهش راهنمایی کردم به محض اینکه گوشیو قط کردم اون یکی رفیقم کنارم نشسته بود گفت کی بود بعد گفتم فلان رفیقمون میگه لباسشویی پیداکردم میخام بخرم تا این حرفو زدم دیدم سریع زنگ زد به مالک لباسشویی وبهش گفت لباسشویی رو ما میخریم و به فلانی نگو که ما میخریم منم ازش حسابی ناراحت شدم واون دوستم که میخواست لباسشویی رو بخره زنگم زد گفت بخرم یان منم گفتم فلانی رفیقمون میخواد بخره اونم ناراحت شد گفت این رفیق نیس همیشه بهم حس رقابت داره شما بگین حرف حق بایکه
کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /