2777
2789
عنوان

خرید

542 بازدید | 14 پست

سلام دوستان الان دیدم تاپیک خرید گذاشتن ،سوال داشتم که وسایل برقی مثل آبمیوه گیری و چرخ گوشت و اینا رو کجا ارزون میفروشه بلدین ،جاروبرقی و یه سری وسایلم مونده چهار قلم بزرگ و خریدم ،فرش از شهر فرش خوبه بخرم؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازار و شوش همه قيمتي داره 

اگه كسي رو دارين برين بانه دختر خاله من با خانوادش رغتن بانه كلي وسيله خريدن 

گروه نارنجي , وزن اوليه الان ١٥ آذر ٩٨👈هدف اول ٩٣✅👈هدف دوم ٨٧👈هدف سوم٨٣👈عيد١٤٠٢ بشم ٨٠🥺
بازار و شوش همه قيمتي داره  اگه كسي رو دارين برين بانه دختر خاله من با خانوادش رغتن بانه كلي و ...

من خودم میرم ، پس به من اطلاع اشتباه دادن میگفتن گرونه و اینا ،فردا جمعه بازار هست برم؟

شوش که میگن گرونه 

نه بابا همه قیمتی هس

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

واسه برقی ها برو امین حضور 

ظرف و ظروف و ست های آشپزخونه شوش 

هر جا میری حواست باشه دیگه همه دزد بازار شده کافیه بفهمن نمیدونی کلی میکشن روش میندازن بهت

خدایا شکرت🤲🍃
واسه برقی ها برو امین حضور  ظرف و ظروف و ست های آشپزخونه شوش  هر جا میری حواست باشه دیگه ...

آها ،آخه من خودم وسایل دارم میخرم با حقوق ماهیانه ام ،مجبورم نقش بازی کنم که خیلی اینجا اومدم 😄وگرنه به قول شما کلاهبرداری میکنن

من خودم میرم ، پس به من اطلاع اشتباه دادن میگفتن گرونه و اینا ،فردا جمعه بازار هست برم؟

بله بازه وللللييييي غلغله س فردا 

گروه نارنجي , وزن اوليه الان ١٥ آذر ٩٨👈هدف اول ٩٣✅👈هدف دوم ٨٧👈هدف سوم٨٣👈عيد١٤٠٢ بشم ٨٠🥺
اخه مامانم اینا چند سال پیش خریدن خیلی خوشگل و خوب بود

منم فرشای جهازمو از شهرفرش خریده بودم حالا یه سر بزن شاید چیزی پسندکردی

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (