2777
2789
عنوان

واقعا من تعجب میکنم😐..بیخودنیست به ما میگن جهان سومی🤯🤯😑

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 40 پست
رااننده اقا باید میزد کنار با احترام  میگفت برید فلان قسمت بشینین. اگ نمبخواین برین بیرون. و در ...

این حرفو قبول دارم منطقیه ولی یه وقتایی این راننده هام خیلی به خاطر ترافیک عصبی میشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
این فرهنگ ما نیست  هر کس این مدل دوس داره میتونه جمع کنه بره مبدا این فرهنگ ها حالشو ببره  ...

با شما خرفی ندارم شما هر جا دوسداری بشین عزیزم🌺🌺

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میریم یقه اون دوتا خانوم و میگیریم 😂😂

نمیخواد تو بشین🥴🤣

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
حالا زن و مرد کنار هم باشن چی میشه واقعا؟!

بحث کنار هم بودنشون که نیست اصلا

هیچی نمیشه کنار هم باشن

بحث اینه الان که قانون تو یه اتوبوس مثلا یه جایگاه رو برای خانما در نظر گرفته یه جایگاه رو برای اقایون باید رعایت بشه دیگه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
آفرین خیلی واضح توضیح دادی😂🤣 ولی بازم فک نکنم بفهمه

نه نه اون میفهمه نه یه عده تو این تاپیک😅بیخیال الان دعوا میشه

این حرفو قبول دارم منطقیه ولی یه وقتایی این راننده هام خیلی به خاطر ترافیک عصبی میشن

بله. کار کردن سخته. هر شغلی مشکلات واعصاب خردی های خودشو داره. هر کس میخواودکار کنه باید تحمل خیلی چیزا رو داشته باشه...

#با فحاشی پرخاشگری تحت هررررررر شرایطییییی مخالفم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

رااننده اقا باید میزد کنار با احترام  میگفت برید فلان قسمت بشینین. اگ نمبخواین برین بیرون. و در ...

قبول دارم🙌🏻 

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
با شما خرفی ندارم شما هر جا دوسداری بشین عزیزم🌺🌺

حال کردم با جوابت

بعضیا کلا هیچ علمی انگار ندارن

بالاخره درست یا غلط خوب یا بد الآن فرهنگ جامعه ما اینه

گرچه که اگه کمی تاریخ هم مطالعه میکردن میفهمیدن حتی قبل ورود اسلام به ایران هم فرهنگ ما تفاوت قائل بوده بین خانم و اقا

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
جهان سوم جایی هست که بین زن و مرد خط میکشن 

این نشونه جهان سومی نیست این نشون میده یجایی مخصوص خانوماست تا راحت باشن چون بیشتر خانوما خوششون نمیاد بدنشون به مردای دیگه برخورد بکنه مخصوصا که بعضیا بیمار جنسی هستن  وقتی تو اتوبوس یا مترو شلوغه این بهترین کاره