2777
2789

طرف بی قانونی کرده (دوتاخانوم رفتن قسمت آقایون نشستن) راننده حتما تذکرداده گوش نکردن دفعه سوم عصباتی شده حالا هرچرت وپرتی گفته...

بعدهمه میگن باید از راننده شکایت شه چون بدوبیراه گفته🤯🤯🤯چراازاون دوتا خانوم شکایت نشه که بی قانونی کردن؟؟؟!!!!!؟!!؟!؟؟!؟؟؟؟؟؟!؟؟؟؟

من خودم زنم ولی این حجم از طرفداری بی منطق از دوتا شهروند(نمیگم خانم چون شهروند شهرونده وموظف به رعایت قانون چه زن چه مرد)رو درک نمیکنم😐😐😐

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنا اینجا هر کاری میخوان میکنن بعدم میگن ما ازاد نیستیم منم این مدلی زیاد دیدم وقیحانه نشستن جای آقایون اونام ایستادن در حالی که کلی جای خالی هست سمت خانما

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نمیدونستم صندلی هم زنونه مردونه داره و بی قانونی میشه 

بله داره عزیزم سمت راننده مربوط به آقایونه و با یه میله وسط اتوبوس تقسیم شده اونطرفش مال خانماس

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

خیلی حرفت درسته

بعضیا از اونور بوم افتادن 

بیخود و بیجهت تو هر مسئله‌ای اصلا نگاه به هیپ قضیه ای نمیکنن بی فکر و درنگ حق رو میدن به خانم

حتی خیانت رو هم واسه خانم توجیه میکنن 

حالم عمیقا بهم میخوره

تعادل نداریم

من خودم بحث حقوق زنان از همه چیز برام مهمتره ولی اینارو دیگه برنمیتابم خدایی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
بله داره عزیزم سمت راننده مربوط به آقایونه و با یه میله وسط اتوبوس تقسیم شده اونطرفش مال خانماس

آفرین خیلی واضح توضیح دادی😂🤣 ولی بازم فک نکنم بفهمه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

رااننده اقا باید میزد کنار با احترام  میگفت برید فلان قسمت بشینین. اگ نمبخواین برین بیرون. و در نهایت زنگ میزد ب ارشدش و میگفت فلان مسئله پیش اومده. حق نداره حرف چرت پرت ک شایسته خودشه ب دیگران بزنه.

ممکنه از این موارد پیش بیاد رعایت نکنن. 

دلیل نمیشه فحاشی و پرخاشگری کنه مسئول.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

جهان سوم جایی هست که بین زن و مرد خط میکشن 

قانون هر کشوری مختص فرهنگ خودشه عزیزم و پقتی توش زندگی میکنی باید احترام بگذاری،چطور صف نونوایی که میشه زنا اکه مردا رو زودتر رد کنن دادشون میره هوا و نمیگن اشکالی نداره زن و مرد نداره ولی اینجا فرق میکنه؟

قانون هر کشوری مختص فرهنگ خودشه عزیزم و پقتی توش زندگی میکنی باید احترام بگذاری،چطور صف نونوایی که م ...

این فرهنگ ما نیست 

هر کس این مدل دوس داره میتونه جمع کنه بره مبدا این فرهنگ ها حالشو ببره 

میگن چشام سگ داره