2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد بدبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 32 پست
قهر نبودم تنها بودم خونه اومدم تا شوهرم برگرده اما میگم نرم این دفع باهاش تا کارم درس بشه حداقل

اون خیالش راحته که تو اونجایی ،هر موقع خواست بره جایی بگو تا تو بیای من تو خونه تنهام ،بزار هر جا رفته استرس داشته باشه نه اینکه از بابت تو خیالش راحت باشه و بره خوش بگذرونه تو باید بهش مسیولیت رو یاد بدی

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
والله همین برام سواله ادمی که خودش انتخاب میکنه خودش بچه میاره چجوری میگه چرا خدا اینجوری خواست خد ...

خو شاید اونی که وانمود میکرد اون موقع و الان داره نشون میده نیس

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله همین برام سواله ادمی که خودش انتخاب میکنه خودش بچه میاره چجوری میگه چرا خدا اینجوری خواست خد ...

دقیقا همینه.وقتی تفکری پشتش نیست نباید توقعات دیگه داشت

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
خب چرا زنش شدی  یه شبه که این رفتارا رو پیدا نکرده چرا بچه اوردی

من نمیخاستم یکی از داییام و خالم بزور درست کردن گفتن خوبه،خوب میشه اینجوری تر زدن به زندگی من خودشون سر زندگیشونن

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
من نمیخاستم یکی از داییام و خالم بزور درست کردن گفتن خوبه،خوب میشه اینجوری تر زدن به زندگی من خودشون ...

بالاخره اجباری بود یا نبود؟

به زور خاله و دایی باردار شدی؟

بیکاز حق با شماست
ابجی برو دم در خونه خدااااااا قطعااا جواب های خوبی برات داره قطعا راهتو باز میکنه

به امید خداس که تاالانم دارم نفس میکشم

حودش شکمو مواد غذایی اینا میخره اما مثلا دکتر بزور میبرم با بدبختی،گریه،دعوا

درسته دروغ گناهه ولی مجبوری دروغ بهش بگی هر سری بگو دکتر گفت احتمال سقط هست مثلا فلان تاریخ حتما بیا باید سونو بشی یا بگو دکتر گفت باید آزمایش بگیریم یه مشکلی هست البته دور از جون خودت و بچه ات ، اینجوری براش فیلم بازی کن مجبورش کن ببره

بالاخره اجباری بود یا نبود؟ به زور خاله و دایی باردار شدی؟

نه بارداری خودم خاستم چون اصلا بنظرم طلاق فایده نداره کسی که از اولی خیر ندید دومی معلوم نیس چی بشه بچه‌دار شدم که سرگرم اون بشم امیدم بشه بچم

خو شاید اونی که وانمود میکرد اون موقع و الان داره نشون میده نیس

۱۱/۲۲   بی بی چکت مثبت شد الان هفته ۱۱ هستی؟ مگه میشه؟

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
درسته دروغ گناهه ولی مجبوری دروغ بهش بگی هر سری بگو دکتر گفت احتمال سقط هست مثلا فلان تاریخ حتما بیا ...

میگم همیشه هم یه روز زودتر نوبت دکتر میگم یا ساعت چند ساعت زودتر میگم اما نمیاد ببره یا میگه پول ندارم درحالی که قبلش هردفع که گفتم فلان روز نوبتمه گفته چشم میبرمت

۱۱/۲۲   بی بی چکت مثبت شد الان هفته ۱۱ هستی؟ مگه میشه؟

نه من اخرین پریدم ۹/۲۹ بود اون اشتباه و ۱۱/۱۰ بی بی مثبت شد

شاید هنوز آمادگی بچه دارشدن نداشت همسرت  اینطوری غافلگیرشده

والا قبلشم نمیاوردم هرسری پرید میشدم غم عالم میگرفتش دیگه افسردم کرده بود خجالت میکشیدم از پریدیم

میگم همیشه هم یه روز زودتر نوبت دکتر میگم یا ساعت چند ساعت زودتر میگم اما نمیاد ببره یا میگه پول ندا ...

بعضی مردا کلا مرض دارن مجبوری یواش یواش عادتش بدی هنوز اوایل ازدواجتونه درست میشه اگه باردار نبودی مجبور به تحملش نبودی ولی دیگه نمیشه کاری کرد البته اگه خونوادت پشتت باشن میتونی بترسونیش، بری مهرتو بزاری اجرا بعد بگی باید خرجمو بدی کارش به دادگاه بیفته یه جوری آدم میشه که خودتم تعجب میکنی