بچهها من اصلا شانس ندارم بعد کلی ماجرا،بدبختی،ناراحتی که بخام بگم خیلی طولانی میشه شوهر کردم اونم چه شوهری،هه یه ادم خر،بی مسئولیت که اصن زن،زندگی،خونه وایسادن پیش خانواده براش تعریف نشده مجبوری میام وایمیسم خونه بابام اونم مامانم تا باهرکی توی خونه حرفش میشه میاد پاچهی من میگیره به من فوش میده بخدا نمیدونم چیکار کنم؟تصمیم گرفتم بدبختی پیش مادرم بودن بجون بخرم نرم باشوهرم این دفع تا کار معلوم بشه خستم،چرا بعضیا انقد بی غم هستن بعد یکی مثل من از بچگی روز خوش ندیده؟
لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
قهر نبودم تنها بودم خونه اومدم تا شوهرم برگرده اما میگم نرم این دفع باهاش تا کارم درس بشه حداقل
اون خیالش راحته که تو اونجایی ،هر موقع خواست بره جایی بگو تا تو بیای من تو خونه تنهام ،بزار هر جا رفته استرس داشته باشه نه اینکه از بابت تو خیالش راحت باشه و بره خوش بگذرونه تو باید بهش مسیولیت رو یاد بدی
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
حودش شکمو مواد غذایی اینا میخره اما مثلا دکتر بزور میبرم با بدبختی،گریه،دعوا
درسته دروغ گناهه ولی مجبوری دروغ بهش بگی هر سری بگو دکتر گفت احتمال سقط هست مثلا فلان تاریخ حتما بیا باید سونو بشی یا بگو دکتر گفت باید آزمایش بگیریم یه مشکلی هست البته دور از جون خودت و بچه ات ، اینجوری براش فیلم بازی کن مجبورش کن ببره
درسته دروغ گناهه ولی مجبوری دروغ بهش بگی هر سری بگو دکتر گفت احتمال سقط هست مثلا فلان تاریخ حتما بیا ...
میگم همیشه هم یه روز زودتر نوبت دکتر میگم یا ساعت چند ساعت زودتر میگم اما نمیاد ببره یا میگه پول ندارم درحالی که قبلش هردفع که گفتم فلان روز نوبتمه گفته چشم میبرمت
لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
میگم همیشه هم یه روز زودتر نوبت دکتر میگم یا ساعت چند ساعت زودتر میگم اما نمیاد ببره یا میگه پول ندا ...
بعضی مردا کلا مرض دارن مجبوری یواش یواش عادتش بدی هنوز اوایل ازدواجتونه درست میشه اگه باردار نبودی مجبور به تحملش نبودی ولی دیگه نمیشه کاری کرد البته اگه خونوادت پشتت باشن میتونی بترسونیش، بری مهرتو بزاری اجرا بعد بگی باید خرجمو بدی کارش به دادگاه بیفته یه جوری آدم میشه که خودتم تعجب میکنی