2777
2789

خودشون میرن راحت میشن مارو میزارن اینجا با یه دنیا خاطره واسه برگشتن ب زندگی عادی داشتن ذره ای ارامش باید صدتا دکتر بریم روزی چن تا قرص بخوریم تا واسه چند ساعت که شده فکرو خیال نکنیم

دوست پسرم سه ماهه بخاطر عفونت ریه فوت کرده ۴ سال باهم بودیم اینقدر عاشقم بود که هر یک ساعت زنگ میزد میگفت میخام صداتو بشنوم همیشه میگفت بیشتر از مادرم نه ولی ب اندازه ی مادرم دوست دارم اینقدر احترامیزاشت بهم همه ی اطرافیانمون از عشقش ب من خبر داشتن دوستام حسودی میکردن بهم میگفت راز موفقیتت چیه 

ولی بی معرفت سه ماهه رفته حتی یک بار هم نیومده به خوابم اینقدررر سرخاکش التماسش میکنم بهش میگم مهدی توروخدا یه بار بیا ببینمت اصلا..‌ دیگه دوسم نداره فراموشم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شباییی که گریه نرفتم قبرستون التماسش کردم هر روز میرم باهاش حرف میزنم ولی ن جوابی میده 

واسش خیرات میکنم قران میخونم صلوات میفرستم ولی هیچ خب بی معرفت بیا حداقل بگو این همه چی میخونم بهت میرسه یا ن 

نه فراموش نمیکنن اگرواقعا کسی رو دوست داشته باشن، من پدربزرگم بعد از سال ها حتی همیشه میاد و میره ....مهمونی جایی دعوت باشیم خوابشو یه نفر میبینه که اونم داره میاد

من دوست صمیمیم رو ۷ساله از دست دادم خیلییی بهم وابسته بودیم شب و رو باهم بودیم بعد از اون زندگیم خیلییی تغییر کرد چون افسردگی شدید گرفتم و درمان نکردم ماه به ماه از خونه بیرون نمیرفتم نتونستم دانشگاه برم خیلییی حالم بد بود 

اوایل زیاد خوابشو نمیدیدم اما الان خداشاهده هفته ای چند باااار توخواب میبینمش وقتی خیلی ناراحتم وچیزی ذهنمو درگیر کرده حتما میاد به خوابم نمیدونم دلیلش چیه اینکه ذهن من درگیرشه هنوز یا شاید اوناهم به یاد ما هستن 

خدا رحمت کنه عشقت رو یکم حالت بهتر شه حتما خوابشون  رو میبینی وقتی هرشب منتظری بیاد توخوابت انگار برعکس نمیان  

درکت میکنم این شب ها رو گذرونم♥️🥺خدابهت ارامش بده

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
من دوست صمیمیم رو ۷ساله از دست دادم خیلییی بهم وابسته بودیم شب و رو باهم بودیم بعد از اون زندگیم خیل ...

خدا دوستتو رحمت کنه گلم مرسی از توضیحت مهربون 

بخدا یک هفتس دارم واسه افسردگیم میرم روانپزشک قرص میخورم خیلی بهتر شدم ولی باژم هیچ کاش اینجور باشه که تو میگی