2777
2789

من ۳۰ سالمه و از دوران راهنمایی این مشکلو داشتم😔

تو تنهاییم از تلخی دهان کلافه و عصبی میشم.. تو جمعم که دیگه بدتر .. ثانیه ای استرس دارم.. گوشه گیر و کم حرف شدم

چندین ساله بلند بلند از ته دلم نخندیدم

۱۶ ۱۷ ساله یه بغض همیشگی تو گلومه

بچه ها افسردگی و تبعاتش صد هزار برابر بدتر مشکل اصلیه

تمام اون لحظاتی که دوستام داشتن درس میخوندن کار و پیشرفت میکردن من نگران این بودم که بوی بد دهنم به کسی نخوره

از ادامس متنفر شدم

از این همه دکتر 

وقتی یه دکتر خوب پیدا میکردم با کلی امید و ارزو میرفتم

ولی وقتی همون قرصای قبلیو بهم میدادن برگشتته تو راه گریم میگرفت

کسی من هست؟ یا کسی رو میشناسید؟

یکی تو یکی ازین تاپیکا گفته بود سیاه دونه عسل بخور ۱۰ روزی میشه دارم میخورم ولی فایده ای نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یاازدندون خرابه یا عفونت لثه که برای اینا بایدبری دندونپزشکی یااز معده هست ومشکل هضم غذاداری که برو یه عطاری خوب توی شهرتون ..مشکلت برطرف میشه عزیزم این غصه نداره.

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

من یکسالی هست ابنطوری شدم

دندون خرابم ندارم 

انقدر مسواک میزنم و اب نمک و ...

ولی من میدونم از معدمه 

وقتی یه مدت طولانی چیزی نمیخورم یا یک روز گیاهخواری میکنم ذره ای بو نمیده

ولی نمیشه همش اینطوری وقتی گیاهخواری میکنم حتی یکروز فشارم میفته حالم بد میشه 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

سنگ‌ لوزه نداری عزیزم؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

سیاهدونه عسل سرخود نخور. حداقل یه دکتر طب سنتی برو، این که دهنت تلخه (که ممکنه به خاطر رفلاکس معده و ... هم باشه)، می‌تونه نشونه مزاجی باشه که سیاهدونه عسل براش خوب نیست و تشدیدش کنه. 

یکساله هرچی دارو میخورم برای معدم نه معدم خوب میشه نه بوی دهنم

اندوسکوپی و همه چیزم رفتم

گفت التهاب معده ولی هرچی دارو میخورم چه گیاهی چه سبمیابی فایدع ندارع

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

منم بعضی وقتا اینجوری میشم   ولی روزی چندبار دهان شویه میزنم  خیلی خوبه برا من 

ریپلای جواب نمیدم دانشجوسال اول کارشناس مامایی  درخواست دوستی ندید لایک نکنید  مرسی 💔دنیااگه عدالت داشت مردهم بکارت داشت💔