2777
2789
عنوان

بعد اینهمه سال این شد روزگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 37 پست

نباید به مرد جماعت رحم کرد .انقدر بی منظورن .بعدم در مورد بچه ها من دلم براشون نمیسوزه .ما تلاش کردیم جمع کردیم الان دلم میهاد خرج کنم اونا هم برن تلاش کنند .بعدم من فکر تخم و ترکه اونا باشم ؟؟به من چه 

من به جایی رسیدم دیگه دلن برا بچه ها هم نمیسوزه 

عزیزای من ممنونم از راهنماییتون .من الان دلم شکسته بود بدجور .حرفایی از شوهرم شنیدم که برام سخت بود . دلم می خاست قدر دان تر بود .من خیلی اذیت شدم .امسال بازنشست شدم معلم بودم .منطقه محروم بودم بچه هام بزرگ کردم و ماجرا زیاد داشتم  که زمانبره .تنها کسی که پشتش بوده من بودم ولی حیلی به چشم نیومدم و متاسفانه متاسفانه سالهاست نیومدیم درباره سختیها حرف بزنیم .هر وقت بحثی میشه نمیدونم از کدومش بگم از بس پردردم و اون بی خبره. و در نهایت اون میگه چقدر تو از گذشته میگی و منو سرزنش می کنی. من دلم پر درده و نتونستم درست سختیهامو بگم.چون بحث و جانبداری نمیزاره نتیجه بگیریم .اخلاقا حتی یکبار کسی از من دعوا ندیده .حتی یکبار به مادر شوهرم گله نکردم .اون با همه هیچ کار نکردن ما رو خجالت زده می کنه ولی ما نتونستیم به اون حس مون رو بگیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید به مرد جماعت رحم کرد .انقدر بی منظورن .بعدم در مورد بچه ها من دلم براشون نمیسوزه .ما تلاش کردی ...

چه حرف خوبی زدی .واقعا همینه .منم تلاشمو می کنم حتی دلم برا بچه امم نسوزه.چون نقطه ضعفم همینه .اگه بچه نداشتم این وضعم نبود .

ممنونم. این اولین باره دارم زندگیمو شرح میدم البته خیلی فشرده گفتم. و اولین باره کسی مستقیم بهم میگه ...

خردخرد طلابخر بدون اطلاع شوهرت

من ازهمین خردخردها زمین خریدم وقتی یک چیز به اسم باشه شوهرت بیشتردورت میچرخه

شوهرت اینبارگفت خواهرت فلان کرداصلاجوابشونده

برای خودتم خرج کن درحدش 

مگه چندبارمیخواهی زندگی کنی 

که بتزبرای بچه هات جمع کنی پس خودت چی؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خردخرد طلابخر بدون اطلاع شوهرت من ازهمین خردخردها زمین خریدم وقتی یک چیز به اسم باشه شوهرت بیشتردور ...

بله .متاسفانه من کم رویی و بی توقع بودن شده جزو خصلتم .از اول مادرم این9ور بارم آورد. سه سال حقوق داشتم ولی هر وقت حقوق می گرفتم می بردم میزاشتم لب طاقچه تا جادرم برداره و دستی بهش نمیدادم .برای اینکه وظیفه ام میدونستم .خونه شوهرم هم همین رویه ام شد .تا حالا .نمیدونم چرا !؟ برای خودم حتی یک پفک نمی خریدم .در نهایت مادرم هم خیلی قدردان نبود و دایم می گفت فلانی برای خواهراش جهاز داره درست می کنه.یعنی کم کاری می کنی .فک کنم اشکال از خودمه ولی نمیدونم چه کار باید می کردم و حتی الان چیکار کنم  .می ترسم خرج کنم بعد پشیمون بشم .ولی با حرفای شما مصمم شدم .باید خرج خودم بکنم باید 

شما تجربتون از ماها بیشتره

اما میزان از خودگذشتگی و ایثارتون هم هزاران برابر ما

ما از دورمتوجه شخصیت شما شدیم

انشاءالله از میزان مهربونی و دلسوزیتون کم میکنین و خودتون میشین اول شخص مهم زندگی خودتون 

براتون  آرزوی موفقیت و سلامتی و شادی دارم

انشاءالله یروز چشمم میفته ب تاپیکی ک در مورد موفق شدنتون دراین موارد زدین

شما تجربتون از ماها بیشتره اما میزان از خودگذشتگی و ایثارتون هم هزاران برابر ما ما از دورمتوجه شخص ...

ممنونم از آرزوی خوبتون .حتما شما هم دل پاکی دارید که اینقدر مهربونید و برای من وقت گذاشتید .آرزو می کنم بهترین روزها پیش روی شما و خانواده محترمتون باشه  .خیلی خوشحال شدم از آرزوی  خوبتون .خدا دل شما رو هم شاد کنه