2777
2789
عنوان

دیشب خیلی خوش گذشت😂🥰😍🥺

335 بازدید | 14 پست

رفتیم بیرون پیاده روی یه خیابون پررفت وآمد بود .جاتون خالی پفک هندی گرفته بودیم وسط راه یجاجشن نیمه شعبان گرفته بودن یه مجری بامزه هم داشت به شوهرم گفتم خسته شدم دقیقا وسط جمعیت دوتاصندلی خالی بودهمونجانشستیم شروع کردیم پفک خوردن🤣😂یهو بعدنیم ساعت مجریه اشاره کردبه ما گفت خیلی دوسدارم بیاین روی صحنه😅🤣😂

بادستای پفکی بزوربلندمون کردن ماهم سررررخ چندتاسوال بیمزه پرسید وشوهرمم چندتاسوتی دادونفری یه جایزه هم بهمون دادجلومون فشفشه وترقه ترکوندن و رفتیم نشستیم🤣😂

خیلی تابلوبودیم خدایی ازاول که شروع کردیم پفک خوردن این مجریه چشمش به مابود...ولی خوش گذشت یاد دوران پیش دبستانی افتادم🤣😂

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

باید حتما بپرسیم جایزت چی بود یا خودت میگی😂❤

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚

همیشه ب شادی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش منحرف نبودم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
باید حتما بپرسیم جایزت چی بود یا خودت میگی😂❤

جاکلیدی و دعوتمون کردن کافی شاپ روبروش قهوه دونفره😂چسبید ولی

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
جاکلیدی و دعوتمون کردن کافی شاپ روبروش قهوه دونفره😂چسبید ولی

همیشه ب خوشی عزیزم❤

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
ایکاش منحرف نبودم

ایکاش واقعا...

.

😂🤣

😂😂چ مظلوم پاشدین رفتین، ما بودیم صحنه رو ترک میکردیم

دیگه انقدبقیه تشویق و دادو بیداد .دقیقا وسط جمعیت..راه فرارم نداشتیم کههه🤣