2777
2789

هلو

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  تاپیک قبلی بسته شد درسته؟

اره فکر کنم وای اقا استرس گرفتم بخدا منظوری نداشتم فکر نمیکردم قضیه اینقد بد باشه 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
اره فکر کنم وای اقا استرس گرفتم بخدا منظوری نداشتم فکر نمیکردم قضیه اینقد بد باشه 

نه نگران نباش فکر میکنم وقتی یکی از جوابا رو گزارش بزنی اینجوری میشه

بعضیا خیلی راحت و ندونسته جواب میدن منم محتوای نامناسب رو گزارش زدم

شاید به اون دلیل باشه

نه نگران نباش فکر میکنم وقتی یکی از جوابا رو گزارش بزنی اینجوری میشه بعضیا خیلی راحت و ندونسته جواب ...

آ وای ینی برا من اتفاقی نمیوفته؟ وای خدایا نکنه فکر کنن من از اونام تهمت بزنن بهم بسم الله. اقا میگم تو از اونایی بودی ک مخالف بودن یا موافق؟ 

این ها رو در جواب تاپیک قبلیت نوشته بودم:

ببین عزیزم قطعا هر گرایش دیگه ای غیر از مرد به زن و برعکس غیر طبیعی و خلاف طبیعت انسان هست. دلایل مختلفی داره... مواد غذایی شبهه دار مثل پاستیل و ژله و شکلات های خارجی و حتی چیزهای ساده تر مثل بستنی ها اگر مواد تشکیل دهنشون رو بخونید از نگهدارنده های شبهه ناک که از ژلاتین خوکی استفاده میشه در آنها و با کد های E مشخص میشه  مثل E470 یا E407و خیلی کدهای دیگه که اگر سرچ کنی میبینی یکی از منابعش خوک هست و دلیل دیگه تغذیه روح هست که شامل ورودی های روح مثل موسیقی های مخرب تصاویر مبتذل و در ننیجه افکار مخربی که همگی بار انرژی منفی دارن میشه و دلیل دیگه تخلیه نکردن اینهمه بار منفی از جسم و روح هست که یکی از بهترین راه های تخلیه انرژی های منفی عبادت و نزدیکی به خداونده...دخترها چون روح لطیف تر و حساس تری دارن خداوند زودتر دستور به عبادت میده که از این آلودگی ها رهایی پیدا کنن ولی امروزه متاسفانه نوجوانان ما دیگه اعتقادی به این قضیه ندارن و میشه گفت تمام کسانی که عبادت نمیکنن و واجبات دینی رو انجام نمیدن گرفتار انواع مشکلات روحی و روانی میشن و این یکی از دلایلیه که چنین گرایش هایی اخیرا بیشتر دیده میشه

و با کنترل و نظارت روی ورودی های جسم و روح میشه جلوی خیلی از این گرفتاریها و آفات رو گرفت.

امیدوارم همواره در مسیر حق بمونی عزیزم. 

کلی چیز در جواب پستت نوشته بودم ولی وقتی ارسال زدم گفت پست تعطیل شده

ویییی منم نوشته بودم ولی نتونستم ارسال کنم اقا استرس گرفتم واییییی اولین باره تو نی نی سایتم این شکلی میشه 

ویییی منم نوشته بودم ولی نتونستم ارسال کنم اقا استرس گرفتم واییییی اولین باره تو نی نی سایتم این شکل ...

نگران نباش عزیزم

استرس نداره که...خلاف که نکردی سوال داشتی پرسیدی

این ها رو در جواب تاپیک قبلیت نوشته بودم: ببین عزیزم قطعا هر گرایش دیگه ای غیر از مرد به زن و برعکس ...

عوا مرسی اره قطعا منم میترسم ازشون حق با تو و خیلی ممنون بابته اطلاعاتت 

نگران نباش عزیزم  استرس نداره که...خلاف که نکردی سوال داشتی پرسیدی

آ ینی بیخیال بشم برم ب کارام برسم؟ جدا استرس نداشته باشم؟ اخه واقعا نیدونم چیزه خاصی ننوشته بودم ک

ن وای استرس گرفتم. 

ای بابا