2777
2789
عنوان

جدایی از بچه

358 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. با شوهرم اصلا تفاهم نداریم  خیلی بچه ننه و عقده ای تشریف داره.  هر وقت میرم خونه مادرم برمی‌گردم  دنبال بهانه میگرده که واااای من تنها بودم حوصله ام سر رفته بود و...خلاصه  دارم با یه آدم خودخواه زندگی میکنم که فقط خودشو میبینه  توان زندگی ندارن دیگه خسته شدم  افسرده ام کرده  امشب میگه بیا توافقی جدا بشیم بچه بده به من ‌‌ خیلی ناراحت شدم  بدون بچه نمیتونم شرایطم طوری نیست بچه ببرم پیش خودم به نظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید واقعا توی رفت امدهات زیاده روی میکنی  خودتو بذار جاش ببین اونم اگر اینقدر میرفت خونه م ...

هفته یکبار میرم   اتفاقا  خودش شب و روز به هر بهانه ای میره مادرش میبینه   کلا میخواد منو سرکوب کنه 

فعلا قبول نکن

صبرکن بچه بزرگتر شه واگه شاغل نیستی تو این مدت یه مهارت پولساز یاد بگیر اگه بلد نیستی که بعدا شرایط بردن بچتو داشته باشی

البته اون بچه و اون پدرهم گناه دارن .. اوناهم دوس دارن همدیگرو داشته باشن

اگه راه داره مشکلتو حل کن

هفته یکبار میرم   اتفاقا  خودش شب و روز به هر بهانه ای میره مادرش میبینه  ...

خب شاید به مدل توجه کردن تو به بچت و مادرت حسادت میکنه بیشتر هواشو داشته باش ولی فکر جدایی نکن بیچاره بچه هم پدر میخواد هم مادر یه مدت باهاش مدارا کن بعد اصلا هروقت تو گفتی میریم یا اگر خودش گفت نرو اصلا عکس العمل نشون ندع نقطه ضعف دستش نده بخدا بچت از هرچیزی واجب تره 

اخه یهو بی دلیل این حرفم زد؟؟؟

قبل ازدواج یه دوره افسردگی داشته دیر فهمیدم. پنج سال ازدواج کردم اصلا شاد نیست  همیشه تو خودشه.  دوران نامزدی چون دور بودیم. متوجه رفتارش نشدم 

فعلا قبول نکن صبرکن بچه بزرگتر شه واگه شاغل نیستی تو این مدت یه مهارت پولساز یاد بگیر اگه بلد نیستی ...

خانه داره جدیدا فهمیدم اسمش مادرشه اون هم میگه خونه منه  گفتم برگردان به اسم خودت بهم گفتن. تو برای خونه نقشه داری   یه مدت سر این مسایل بگو مگو داشتیم  طرف خانوادشو گرفت