2777
2789
عنوان

راسته؟

99 بازدید | 4 پست

آدما هنگام عصبانیت حرفایی که میزنن از ته دله؟🙃

بیاید به خودمون بفهمونیم مگه چقدر میخواییم  زندگی کنیم مگه چقدر از این زندگی ما محبت میخواییم چرا !

طرف و می‌شناختم با پسرش دعواش میشه سره هیچی پسره میره محل کار باباش که به باباش بگه بیشتر از این دعوا نکنیم باباهه آنقدر عصبانی بوده پسرو میزنه بهش میگه گمشو پسره بغض میکنه روز بعدش خبر میارن برا پدره که به پسرت ماشین زدا باباهه داره خودشو میکشه ب همین اسونی🥲

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من تو عصبانیت دروغ میگم و لج طرفو در میارم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عصبانیت دروغ میگم و لج طرفو در میارم 

منم خودم همینجوری میشم ولی خب بیشتر دلمو میشکنن:)

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

منم خودم همینجوری میشم ولی خب بیشتر دلمو میشکنن:)

خب منم دلشونو میشکنم... چون کسی نیسم دعوا کنم و تقصیر خودشونه . و وقتی ادامه بدن دیگ منم عصبی میشم و ی رررریزمیگم و تمام

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست