2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسفنجی میپزم. شیفون نپختم تاحالا بلا نیستم.

ولی اسفنجی هام خیلی لطیف و خوشمزه میشن.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من اسفنجی میپزم. شیفون نپختم تاحالا بلا نیستم. ولی اسفنجی هام خیلی لطیف و خوشمزه میشن.

میشه دستورش رو بهم بدین . 

برای کیک پایه خامه ای می‌خوام 

اگه دستور کاملش رو بدی ممنون میشم برای قالب ده تا ۲۰و خوردی

میشه دستورش رو بهم بدین .  برای کیک پایه خامه ای می‌خوام   اگه دستور کاملش رو بدی م ...

تایپ میکنم براتون میفرستم❤️

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

کیک اسفنجی 

در ازای هر یه تخم مرغ، ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شکر، یه ق روغن، ۸ گرم آبجوش.

اول زرده و سفيده رو جدا کن. سفیده رو با نیمی از شکر اونقدر بزن تا فرم بگیره و از ظرف نریزه‌ زرده رو با باقیمونده شکر و وانیل هم بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه، (حین کار یکی دوبار ظرف رو دورگیری کن) آبجوش رو اضاقه کن و هم بزن، روغن رو اضافه کن مخلوط کن.

دیگه با همزن کاری نداریم. حالا توی سه مرحله هر بار یکم از سفیده و آرد رو با زرده مخلوط کن. به صورت دورانی هم بزن که پف سفیده نخوابیده. داخل فر از قبل گرم شده، دمای ۱۶۰، ۴۵دیقه.

میشه دستورش رو بهم بدین .  برای کیک پایه خامه ای می‌خوام   اگه دستور کاملش رو بدی م ...

قالب ده که یه دونه تخم مرغ

۱۲ دوتا

۱۵ سه تا

۱۸ ۴ تا ۵ 

۲۰ ۶ تا ۷

....

کیک اسفنجی  در ازای هر یه تخم مرغ، ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شکر، یه ق روغن، ۸ گرم آبجوش. اول زرده و ...

چون ابجوش و روغن هم داره، خیلی لطیف و خوب میشه😍

خیلی کمه روغنش