کیک اسفنجی
در ازای هر یه تخم مرغ، ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شکر، یه ق روغن، ۸ گرم آبجوش.
اول زرده و سفيده رو جدا کن. سفیده رو با نیمی از شکر اونقدر بزن تا فرم بگیره و از ظرف نریزه زرده رو با باقیمونده شکر و وانیل هم بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه، (حین کار یکی دوبار ظرف رو دورگیری کن) آبجوش رو اضاقه کن و هم بزن، روغن رو اضافه کن مخلوط کن.
دیگه با همزن کاری نداریم. حالا توی سه مرحله هر بار یکم از سفیده و آرد رو با زرده مخلوط کن. به صورت دورانی هم بزن که پف سفیده نخوابیده. داخل فر از قبل گرم شده، دمای ۱۶۰، ۴۵دیقه.