2777
2789

من بلدم رانندگی اما الان مبخوام گواهیناممو بگیرم  الان از اینکه پشت فرمون بشبنم عجیب ترس دارم میخوام مربی ترس من رو از بین ببره. چون چندسال پیش تصادف زنجیره ای ترسناک شده بود اونم قبل ما چندماشین بهم خورده بودن ما اخریش بودیم من پشت فرمون نبودم

ازاون لحظه تاالان جرات نکردم بشینم پشت فرمون.

هزینه ها یکیه تو همه اموزشگاهها?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توشهر ها متفاوته 

دویست سیصد تومن اختلاف داره

ولی واسه یه شهر هراموزشگاهی بری قیمت مثل همه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
تقریبا برابره .ولی اگه بری جاده ترست می ریزه خیابان که ترس نداره

اتفاقا جاده نمیترسم تو سهر میترسم قبلا تا خود کاشان بردم همرو من راننده بودم بقبه فامیلامونم بودن داستن اشهد میخوندن   خیلی ریلکس بودم  خیلی رو اصول رانندگی مبکردم نمیدونم چرا میترسیدن

چه ارزون کلی تفاوت قیمته با شهرما

من مربیم آقا بود ازشون به شدت راضی بودم ، جوریه به عده ای افراد میرسم فق بهشون میگم کجای رانندگی ترس داشت ک شما از قبل آدم رو ترسوندین خدا خیرش بده بدون هیچ خفت یا عصبانیتی آروم و ملایم آموزشم داد نه ترسی نه استرسی ... دوست عزیز اگه خودتون حواس جمع باشید اتفاقی نمیفته من فقط مشکلم دنده بود ک مثلا سرعت ماشین کم میشد یادم میرفت بزنم دنده 1😅 ... 5 جلسه آخر کنترل ماشین در اختیار خودم بود کامل در حد حرفه ای نبودم ولی خب میتونستم بدون آموزش مربی رانندگی کنم

من مربیم آقا بود ازشون به شدت راضی بودم ، جوریه به عده ای افراد میرسم فق بهشون میگم کجای رانندگی ترس ...

مشکل منم دنده هست شوهرم دنده و همش عوص میکرد برام الان باید دنده روهم حرفه ای یاد بگیرم.

باید ماشین اتومات برام بگیره دندا نداسته ماشین  

مشکل منم دنده هست شوهرم دنده و همش عوص میکرد برام الان باید دنده روهم حرفه ای یاد بگیرم. باید ماشین ...

ببین آدم باید جزوه داشته باشه از رو اون بخونه بعد عملی تمرین کنه، همین دنده هم راحته فقط نیازمند گیرایی بالاست ، من خودم حواس پرت بودم😶😂 بخوایم وارد کوچه شیم دنده 1 میخواد ، بخوایم از کوچه وارد جاده اصلی شیم بازم 1 میخواد... تو کوچه فقط دنده 1 و 2 مجازه... برای پارک کردن معمولاً با 1 پارک میکنن