2777
2789
عنوان

نامزدم....🥲

371 بازدید | 6 پست

من نامزدم رفیقش پدر مادر نداره فوت کردن یه برادر داره ک ادم حسابش نمیکنه رفیقشو زیادی نمشناسم ولی ازش خوشم نمیاد فقط خواهراش دوسش دارن 

هر وقت ک دلش میگیره میاد سراغ نامزدم  بهش پی میده دردشو بهش میگه نامزدم اونقد فکر دردایع اونو کرده ک گاهی قلبش درد میگیره  من میگم بریم دکتر  نمیاد دوستش خیلی وابستش کرده به خودش لطفا بگید چیکار منم حالم بدع😥😥

👩‍❤️‍👨

براش زن بگیر

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.