2777
2789
عنوان

راستشو بگید شما ناراحت میشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست
مگه با خواهرت صمیمی نیستی؟ بازم هرجور خودت میدونی انجام بده

چرا خیلی صمیمی ام ولی تو این چیزا خیلی کم رو ام حس میکنم خودمو ضایع میکنم میگم حتما دوست ندارن صدام نکردن 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیخیال شو از رفتار خاله تم ناراحت نباش دنیا دو روزه ارزش نداره ناراحتی و کینه نداره بخدا 

ن من کینه ای نیستم فقط اینکه میبینم  بقیه مثل من نیستن یا منو از خودشون جدا میکنن ناراحتم میکنه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
ن من کینه ای نیستم فقط اینکه میبینم  بقیه مثل من نیستن یا منو از خودشون جدا میکنن ناراحتم میکنه

عزیزم با خواهرت حرف بزن خواهر که نزدیک ترین کس آدمه باهاش درد دل کن بگو حسی که داری شاید دلیلی باشه بهت بگه