2777
2789
عنوان

ختم ۱۲۰۰۰ امن یجیب برای شفای بیمار

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مریضیشون خدایی نکرده سرطانه؟

نه والا بیماریشون حل میشه مثل اینکه خیلی خطرناک نیست ولی مشکلات خانوادگی دارن یه ذره به خاطر اون دستشون توی بیمارستان رفتن و اینا باز نیست 

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
ازش دقیق میپرسی مشکلش چیه ؟شاید بتومنم کمکی کرده باشم خودم تجربه دارم ..

مرسی عزیزم دستت درد نکنه چشم فهمیدم بهتون میگم

نه والا بیماریشون حل میشه مثل اینکه خیلی خطرناک نیست ولی مشکلات خانوادگی دارن یه ذره به خاطر اون دست ...

بهشون بگو روغن الاغ ماه که نوع الاغش سفید هم باشه  پیدا کنه بخره اصل باشه حتما ماده من برا خودم دنبالشم ... پیدا کردم به شما میگم اونا اگه پیدا کردن به من بگن 😅

بعد این  بخوره ۳ ماه شیر الاع سفید ماده هم خیلی خوبه 

کسی که سرطان معده داش با این درمان شده  معده و روده رو ترمیم میکنه ناشتا باید بخوره بعد دراز بکشه به قستی که درد داره 

تخم کتانم ردزی ۱ ق تفت داده شدشو بخوره 

تخم ریحان تخم بالنگو رو بریز لیوان بابونه رو بجوشونه ۴ ق عدا خوری بریزه روش بعد اون روعنه  یکو نیم س بعدش این بخوره تا ی نیم س چیزی نخوره ..

قرص دیلیست هم بخره بخوره این قرص یخچالیه حواسش بلشه .. و قرص رگفلور 

بهشون بگو روغن الاغ ماه که نوع الاغش سفید هم باشه  پیدا کنه بخره اصل باشه حتما ماده من برا خودم ...

دست گلت درد نکنه عزیزم ممنونتم یک دنیا💖💖💖 خیلی لطف کردی🥰🥰🥰🥴