2777
2789
مرسی عزیزم  ان شالله شما هر آرزویی داری براورده بشع  من چنبار عکسو دیدم  علت اینکه ...

آره عزیزم تازه ف. یلتر هم میشه 

اما شما درست میگی نور انبه ای بزنی خیلی بهتر میشه 

رنگهای سرد چشمو خیلی اذیت میکنه. بازم هرجور صلاحه

آره عزیزم تازه ف. یلتر هم میشه  اما شما درست میگی نور انبه ای بزنی خیلی بهتر میشه  ...

خیلی به شوهرم گفتم گوش نکرد 

آخر سر دیدم کارتن لامپام انداخت بیرون که مبادا من ببرم عوض کنم 

الان اصن از این لامپا دیگه کسی نمیزنه همه اس ام دی میزنن 

اصن خیلی خوبه یه دونه واسه داخله شمعدون گرفتم عالیه

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه ایشالله خونه خودت و زود زود بخری

بخدا اینا رو بعد ۱۰ سال زندگی گرفتیم 

من خانوادم بهم جهیزیه ندادن 

ان شالله بحق همین شب عزیز خوشبخت ترین بشی

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

دوستان منم نظر بپرسم رنگ کرمی و سبز چطور دیده میشه؟ من مبل سلطنتی میخام کرم بگیرم با راحتی سبز چطور میشه بنظرتون و فرشم ماشینی قراره بکیرم اونارو چه رنگی بگیرم نظر خودم رو فرش طوسی بود حالا نمیدونم

دوستان منم نظر بپرسم رنگ کرمی و سبز چطور دیده میشه؟ من مبل سلطنتی میخام کرم بگیرم با راحتی سبز چطور ...

بنظرم فرشی که توش قرمز داشته باشه بهش میاد و خوشگلش میکنه.من خودم فرشایی که رنگای زنده دارن مثل قرمز عاشقشم.به خونه روح میده مثل خونه ی مادربزگا

دوستان منم نظر بپرسم رنگ کرمی و سبز چطور دیده میشه؟ من مبل سلطنتی میخام کرم بگیرم با راحتی سبز چطور ...

فضا داری چند مدل فرش بندازی؟ مثلا مبلهای استیل ت یک فرش و راحتی ت یک فرش دگ. اما خب چون کرم رنگ خنثی ست میشه کلا یک طرح و رنگ فرش گرفت. ب نظرم فرش ماشینی طرح دستباف زمینه نارنجی خیلی خوشگله. 

طوسی خفه میکنه فضاتو

بزار برات عکس پیدا کنم بزارم 

فضا داری چند مدل فرش بندازی؟ مثلا مبلهای استیل ت یک فرش و راحتی ت یک فرش دگ. اما خب چون کرم رنگ خنثی ...

مرسی ممنون میشم عکس بدین فضام زیاده اما برا جهاز دوتا فرش میگیرم احتمالا یه فرشم شوهرم بخره بقیه جاها فرش نمیکنم خالی میمونه