2777
2789
اگه همه چی منصفانه باشه نیازی به پنهان کاری نیست ولی از اونجایی که مردا خوب بلدن زرنگ بازی دربیارن و ...

دقیقا یه چیزی به نامم بزنه دلم خوش باشه همه چی باید تو انحصار خودش باشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برگردم عقب جهاز ارزون میاوردمبا پولش طلا میخریدم میزاشتم کنار.

اره  منم اشتباه کردم. بعد الان همین اشغال امروز برگشته میگه تو بی عرضه ای صدقه سری من زنده ای .توف تو روت بیاد مرد

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
اره  منم اشتباه کردم. بعد الان همین اشغال امروز برگشته میگه تو بی عرضه ای صدقه سری من زنده ای . ...

به منم میگه زرنگ نیستی در صورتیکه خودم بهش مشورت اقتصادی میدم تو این چن سال پولشو چن برابر کردم به خودش بود میزاشت بانک سود بگیره. موقع طلا خریدن همش دست رو سنگینا میزاشتم زورش بود بخره همونا موقع خونه خریدن به دادمون رسیدن 

یه تیکشو سر عقد یه تیکه هم سرعروسی بهت بدن باقیشم قایم کن. منم همینقدر داشتم با این تفاوت که همشو او ...

ان شاالله خوشبخت بشی همه ی این نامهربونی ها هم یادت بره و برات جبران کنه

ان شاالله خوشبخت بشی همه ی این نامهربونی ها هم یادت بره و برات جبران کنه

مرسی عزیزم . شماهم خوشبخت باشی.اگه بهم اعتماد کنه و یه چیزی به نامم بزنه خیالم راحت میشه اخه مهریمم ۲۰ تا سکه. راستی مهریه شما چقدر هست