2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شیر خودم دندونم داره در میاره

وزنش کمه اگه خوب غذا میخوره ببین دکترش چی میگه شاید بهش آزمایش مدفوع بده از لحاظ انگل بررسی بشه اگه هم خوب غذا نمیخوره که عادیه خوب وزن نگیره ولی مهم سلامتی هست خیلی سخت نگیر بعدم وزن تولدش هم مهمه 

وزنش کمه اگه خوب غذا میخوره ببین دکترش چی میگه شاید بهش آزمایش مدفوع بده از لحاظ انگل بررسی بشه اگه ...

ورزن تولد 3.200دکتر بردم فقط میگه قطره آهن بیشتر بده خودش تونست غذا بخوره بهتر میشه

پس نگران نباش 

هر چی بچه یه ساله دیدم همه قد بلند و تپل خسته شدم هر چی بیشتر تلاش میکنم بهش میرسم کمتر نتیجه میبینم گاهی حس میکنم دکتر چیزی سر در نمیارم چند تا متخصص بردم جواب درست نمیدن

هر چی بچه یه ساله دیدم همه قد بلند و تپل خسته شدم هر چی بیشتر تلاش میکنم بهش میرسم کمتر نتیجه میبینم ...

به ژنتیک هم بستگی داره اگه خودتون ریز هستین بچه هم ممکنه ریز باشه دختر خواهرشوهرم ایران نیست چند سال پیش اومده بود بچه اش ۴ ساله بود من فکر کردم دو سالشه اینقد کوچولو بود پسرش به باباش رفته