2777
2789
ببین غذاساز و ساندویچ ساز و...نمی خواد به نظرت اینطوری جهاز ببرم پشت سرم حرف میزنن؟

قربونت برم بهترین جهازم ک ببری بازم پشتت حرف میزنن ب حرف هیچکس اهمیت نده، من دخترعمم سااااااده ترین جهازو برد حتی خیلی ازچیزای واجب رو هم نخرید، مهم اینه شوهرت پشتت باشه و نخواد توروت بیاره حرف بقیه رو ولکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه به شرطی اول وسیله های واجب رو بخری چه خوبه که طرف شماها دامادم توخرید جهیزیه شریکه طرف ما همه ...

کجایین؟ما ترکها چهار تا وسیله بزرگ با داماد،عروسی هم با داماد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چه قدر گرونتر می خرن؟

اگه داماد شرایطشو دارع و میپذیرن تیکه های بیشتری بزارین 

من داداشم که ازدواج کرد لباسشویی و یخچال دو قلو و کولر و بخاری و تی وی و میز و سرویس چوب و حتی جارو برقی و فرش و اجاق گاز و چنتا دیگه که یادم نیست رو ما خریدیم و حتی چرخ گوشت 

خاهرم که ازدواج کرد هم داماد وسایل بزرگ رو خرید تو فامیل ما این رسمه 

اما خب برای داداشم چون پدر و مادر همسرش توی شرایط خوبی نبودن خیلی از وسایلو ما خریدیم 

همسرش هم جهیزیه ساده اورد مثلا چینی گل قرمز و بلور بند انگشتی چرخ خیاطی از این مارشال مشکیا 

شما هم متناسب با بودجه خانواده خرید کن مجبور نیستی تحت فشار بزاری بابت جیزایی که ممکنه هیچوقت به کارت نیان 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

میشه به شرطی اول وسیله های واجب رو بخری چه خوبه که طرف شماها دامادم توخرید جهیزیه شریکه طرف ما همه ...

ما خرج عروسیم مشترکه در صورتی که فامیلا مشترک باشه شاباش رو هر کی خرج کرد بر میداره

اگه وقت داری میشه واجباشو بگی ؟

واجبا 

خب وسیله برقی های کوچک اتو چرخ گوشت ابیموگیر ۴ کاره بگیر ک ارزون تر دربیاد،جارو برقی،اجاق گاز،مثلا میتونی سبزی خرد کن نگیری فعلا آماده بخری،سرویس پلاستیکی(حتما مارک خوب بگیر مثل لیمون،هوم کت)سرویس چاقو ،سرویس قابلمه،سرویس شفق،سرویس کفگیر،ظرف و ظروف ک خودت میدونی 

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

کجایین؟ما ترکها چهار تا وسیله بزرگ با داماد،عروسی هم با داماد

من اصفهانم والا همه جهیزیه رو خودمون میخریم عروسیم اگه یه جا بگیرن که شریک اگه هر کدوم جدا بگیرن عروس خرج فامیل خودشو باید بده

من اصفهانم والا همه جهیزیه رو خودمون میخریم عروسیم اگه یه جا بگیرن که شریک اگه هر کدوم جدا بگیرن عرو ...

میگن از اصفهانی ها دختر بگیرید ها🤣🤣

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده