2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

115 بازدید | 5 پست

مادر شوهرم و خواهراش سعی میکنن تو کوچیکترین مسائل زندگیم دخالت کنن و نظر بدن ازم ایراد  بگیرن 

نمونش خرید پارسال عیدم که یه کت شلوار سبز کم رنگ گرفتم با شوهرم تنها رفتیم گرفتیم شوهرمم بنده خدا حرفی نداشت و خرید حتی بعدشم نهار رفتیم بیرون و همه چی خوب بود حتی بعد از ظخرش رفتم روسری و کیف و کفش ست هم برداشتم براش شب که رفتیم خونه خریدامو دیدن نشستن زیر پای شوهرم که کوتاهه بد رنگه زشته که در نهایت واسه عیدم اونو نپوشیدم و یه مانتوی زشت ضایع به سلیقه مادرشوهرم گرفتم که هر کی میدید پوزخند میزد

حالا ماجرای امروز زنگ زد به شوهرم پدر بزرگت حالش خوب نی بهش زنگ بزن 

منم بدم میاد تعیین تکلیف میکنه چیکار کن چیکار نکن

منم ب شوهرم گفتم بزاریم فردا زنگ بزنیم که مامانت واسه چیزای دیگه هم هی زنگ نزنه بگه فلان کارو بکن فلان کارو نکن

اون لباس عیدو حق داری ولی اینکه گفته زنگ بزن مادره دیگه یه وقتا باید بزرگترا یاد کوچیکترا بندازن چه اشکالی داره غریبه نیست که. بچشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.