2777
2789
عنوان

پروتز سینه

266 بازدید | 8 پست

بچه ها من دوهفتس لیفت و‌پروتز کردم بهم گفت کوچیکترین سایزو میزارم ولی بعد از عمل خیلییی بزرگ شده دکترم گفت سی درصد ورمه هنوز فرقی نکرده کسی میدونه از چه روزی به بعد ورم کم میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پروتز سینه میخواستم انجام بدم پیش دکتر مریم عواطفی رفتم گفت تا شیش ماه ممکنه وروم داشته باشه و با ...

منم پیش دکتر عواطفی وقت گرفتم برای لیفت و پروتز همزمان خیلی تعریف دکترو شنیده بودم شما پیشش انجام ندادی؟

منم پیش دکتر عواطفی وقت گرفتم برای لیفت و پروتز همزمان خیلی تعریف دکترو شنیده بودم شما پیشش انجام ند ...

عزیزم من میخواستم لیفت انجام بدم پیش دکتر مریم عواطفی که رفتم گفت لیفت فقط فرم سینه درست میکنه و باعث حجم دهی زیاد نمیشه و اینکه فرم سینه هات اوکیه نیازی به لیفت نداری میتونی پروتز کنی برای سایزش ولی من چون رشته ورزشیم رزمیه پیشنهاد دادن که اصلا انجام ندم 

منم تعریفشونو خیلی شنیده بودم خیلی دکتر رفتم همشونم گفتن انجام بده خوبه ولی دکتر عواطفی حقیقتو گفت

من پیش دکتر علیرضا بخشایی کیا وقت گرفتم برای پروتز شنیدم خیلی دکتر خوبیه والا به من گفته تا 6 ماه باید خیلی مراقبت کنم بعد 6 ماه ورمش میخوابه ممکنه تا 1 سال هم ورم داشته باشه باز بستگی داره