2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی😭

138 بازدید | 13 پست

دخترا من عمم اینا دوهفته پیش واسه خواستگار اومدن ولی چون فامیلش.ن فوت شده قراره بعد عید بیان😭😭😭

بعد این ماجرا از عید شروع شده ک خود پسر عمم از اینستا بهم پیام داده بود ولی در حد احوال پرسی منم جوابشو دادم دیگ یواش یواش چرتو پرت میگفت منم اینستارو پاک کردم😂

سه چهار ماه بعد رفته به زن عموم گفته من گفتم ن

تقریبا یه ماه پیشم ب ابجیم اومده گفته

حالا بدبختی اینه ک عمم ب بابام اینا گفته ک منو ب هیچکس ندن برا پسرش بگیره بابامم گفته باشه😒😒

بعد همین عمم ب ابجیم زنگ زده گفته ما بعد عید نشون میزاریم هیچکاری نداریم درس بخونه بعد 

اینا فک میکنن من چیزی نمیدونم😭😂

این پسر عمم پسر خوبیه درسته موقعیته خاصی نداره ولی راهش درسته و مسمئنم تو این زمونه همچین پسری کم پیدا میشه

ولی من نمیخوامش چون هنوز ۱۶سالمه و میخوام درس بخونم الان ب ابجیم چی بگم

و مطمئنم ک بابام ب اونا ن نمیگه

خواش میکنم  وقت داشتین بخونین منو راهنمایی کنین😭😭😭😭

گل جان تو خیلی بچه ای بخوای خوب یا بد بودن یکیو تعیین کنی

بنظرم درستو بخون بیخیال باش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت کمه خیلی عزیزم..یعنی چی که این حرفا این مال ماست...اسم نذارن روت بهتره، به فکر درست باش، الان تو سن هیجانی هستی و نمیتونی تصمیم درستی بگیری، خانواده آت هم اگه بخوان پخته فکر کنند واقعا همچین کاری نمی‌کنند الان

من میخوام درسمو بخونم کلی هدف دارم ولی بابام هوففففف😭

تو نخوای کسی نمیتونه به ازدواج وادارت کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
سنت کمه خیلی عزیزم..یعنی چی که این حرفا این مال ماست...اسم نذارن روت بهتره، به فکر درست باش، الان تو ...

اخه بابام با اونا خیلی جوره بین فامیل اونارو خیلی دوست داره من ابجیمم گفتم گفتم بگون بچس درس میخونه رفته بهش گفته راضیه

از ابجیمم متنفرممممم

اخه بابام با اونا خیلی جوره بین فامیل اونارو خیلی دوست داره من ابجیمم گفتم گفتم بگون بچس درس میخونه ...

دررسته ولی دوست داشتن بابات که نشد دلیل! فقط رو حساب فامیلی و دوست داشتن...مادرت چی میگه؟ خودت سعی کن حرفت بزنی واسطه نفرست، بگو سنم کمه، بگو من تو سن تصمیم گیری نیستم هنوز اونقدری بالغ نیستم، و از جهتی اولویتم درسمه، دانشگاه برم و..الان تو این سن تو قدرت انتخاب و تصمیم نداری، اونا یه چیز میگن تو هم بگی باشه، این که نشد...بعد دوروز دیگه سنت بیشتر بشه پشیمون بشی، همه اینارو بگو، بگو چندسال دیگه ممکنه پشیمون شم چشمت به چندنفر دیگه بیفته بگی من اینارو می‌خوام یا اینجوری می‌خوام اونجوری می‌خوام...سعی کن تبعات تصمیم رو بهشون بگی دورنمای تصمیم رو نشونشون بده، اگرم نتونستی از مشاور کمک بگیر مشاور پیش از ازدواج

دررسته ولی دوست داشتن بابات که نشد دلیل! فقط رو حساب فامیلی و دوست داشتن...مادرت چی میگه؟ خودت سعی ک ...

ابجیم همه اینارو بهم گفته من تابحال باهاشون حرفی در این مورد نزدم

ولی ابجیم میگفت هم بابام راضیه هم مامانم منم گفتم ب ابجیم نمیخوام قصد ادامه تحصیل دارم بچم من هنوز

مرسی حرفات بدردم خورد⁦♥️⁩

ابجیم همه اینارو بهم گفته من تابحال باهاشون حرفی در این مورد نزدم ولی ابجیم میگفت هم بابام راضیه هم ...

خواهش میکنم عزیزم..ببین من مشاوره پیش از ازدواج کار میکنم..برای همین بهت دارم میگم اینارو..سعی کن خودت حرف خودت رو بزنی، هم به پدر و مادرت هم به اونا، بگو برید بررسی کنید کسانی که تو سن پایین ازدواج میکنند چندسال بعد چه اتفاقاتی ممکنه بیفته، باهاشون علمی صحبت کن، بگو این سن، سن بالا پایین شدن هیجانات و تغییرات فیزیولوژیکی و احساسی و عاطفی و ..ایناست من هنوز به بلوغ فکری و رفتاری و هیجانی نرسیدم...فردا اگه برم دانشگاه و موقعیتهای دیگه باشه و من نظرم تغییر کنه یا...اصن خودت باید ببینی چه معیار چه ملاکی داری همه اینا شرطه...اگه دیدی حریفشون نمیشی حتما بگو که ما باید بریم مشاوره پیش از ازدواج اونجا ازتون تست میگیرن و موارد دیگه...کمکت میکنند...من حرفم به عنوان یه مشاور بهت اینه که، تصمیم باید آگاهانه و پخته گرفته بشه، تا کمترین عواقب رو داشته باشه تو زندگی، باور کن ازدواج شوخی و بچه بازی نیست...اینارو بهشون بگو اگه واقعا متوجه نیستن...موفق باشی 🌺