دوستان میشه تو این اوضاع اقتصادی خسیس نباشید و اگر راهی دارید میرید یا کاری میکنید که درآمدتون خیلی خوبه ما رو هم راهنمایی کنید🥹 شغل و درامدتون رو بگید لطفا🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دهه هشتادی جنگجو نی نی یار جون باما بِه از این باش، حرف حق میزنیم هشداربده تعلیق نکنننننن. دوستان من ۱۷سالمه هنوز دکتر نشدم😅ولی ایشالله یه روز تاپیک قبولیم میزنم😍
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️
درس خوندیم سختی کشیدیم و در انتخاب شوهر دقت کردیم😂
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یکی از دوستام از کویت اومده بود برای یه ماه اقامت تو ایران یکم دینار با خودش آورده بود بعد رفت چنج کرد شده بود یک و نیم میلیارد ، بهش گفتم چیکار می کنی که پولداری ؟ گفت پولدار ؟ منکه پولدار نیستم