2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید که پولدارید🥲

2478 بازدید | 88 پست

دوستان میشه تو این اوضاع اقتصادی خسیس نباشید و اگر راهی دارید میرید یا کاری میکنید که درآمدتون خیلی خوبه ما رو هم راهنمایی کنید🥹 شغل و درامدتون رو بگید لطفا🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر پولدار کردم 

داداش نداره واس من‌ اوکی کنی؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»️

درس خوندیم سختی کشیدیم و در انتخاب شوهر دقت کردیم😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نمیگم پولدار هستم 

اما با همین میزان درامد،زندگی خوبی دارم 

رفاه من از طریق درس و دانشگاه بوده 

(البته که درس بهترین نیست)

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

یکی از دوستام از کویت اومده بود برای یه ماه اقامت تو ایران یکم دینار با خودش آورده بود بعد رفت چنج کرد شده بود یک و نیم میلیارد ، بهش گفتم چیکار می کنی که پولداری ؟ گفت پولدار ؟ منکه پولدار نیستم 

یه مقدار مرزها جابجا شدن ولی خودمو حفظ کردم