2777
2789

من فک میکردم وقتی خیلی از اتفاقا بیفته همه چی درست میشه و حالم خوب میشه

فک میکردم اگ عقد کنیم دنیام بهشت میشه 

فک میکردم خونه بخریم دیگه هیچ مشکلی نمیمونه و شوهرم دیگه میمونه پیش من تو خونمون

فک میکردم عروسی کنیم دیگه هیچی نمیمونه واسه حرص خوردن

ولی الان همه ی این اتفاقا افتاده و من حالم بده

انقد حالم بده که دوباره مثه چارسال پیش مرگ شده آرزوم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا دیگه هیچی خوشحالت نمیکنه؟

ی اتفاقی ی جایی ی روزی تورو بد شکسته:))بعد از اون دیگه نتونستی از هیچی لذت ببری

انقدر برای ارزوهات انتظار کشیدی ک وقتی اتفاق افتادن دیگه ذوقی براشون نداشتی

(من چون همچین وضعیتی دارم اینطور توصیف کردم شاید برای شما متفاوت باشه که امیدوارم باشه)

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

الان به این رسیدم که شوهرم منو دوس نداره

جلوی چشمم چشم چرونیشو دیدم

اعتماد بنفسم داغونه 

یادم نمیره اونروزو که رفتم تو خونمو فقط هق هق گریه کردم و به خدا گفتم چرا من مثه اون دختره خوشگل نیستم؟؟؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
میدونی چرا دیگه هیچی خوشحالت نمیکنه؟ ی اتفاقی ی جایی ی روزی تورو بد شکسته:))بعد از اون دیگه نتونستی ...

اره وقتی شکستم که جلو چشمم با چشای هیز زل زد به یه فروشنده

یجوری تابلو که هم من فهمیدم هم دختره 

یکاری کرد به خودم فحش دادم که دیگه باهاش نباشم

مطمنم الانم داره بهم خیانت میکنه

چون با من نیست و حالشم خیلی خوبه

فقط کاش آتو بده دستم تا بی آبروش کنم و ازش جدا شم

اگه الان باهاشم چون مجبورم

چون نمیخام مامان بابام بخاطر اشتباه و خریت من پیر بشن از غصه

نمیخوام دشمن شاد بشم

خدایا اگه هستی یکاری کن واسه دلم

من حتی هیچکسو ندارم و نمیخام واسه کسی درد دل کنم

الانم اگه اینجا حرفامو نمیزدم میترکیدم از غصه

حق من نیس این زندگی حق من نییییییس