2777
2789
عنوان

درونگرایی و درد سر های😁

171 بازدید | 16 پست

سلام عیدتون مبارک . من یک شخصیت درونگرای و تقریبا اجتماع گریز هستم . فقط میتونم یک راه تکراری رو بپذیرم . از تنهایی لذت میبرم . و همسرم یک انسان برونگرا هستش. اون تقریبا ویژگی های منو پذیرفته و من هم سعی میکنم تا یه جایی همراه اش باشم .

اما واقعا بقیه متوجه نمیشن که سختمه که زنگ بزنم ، سخته که زیاد حرف بزنم با کسی ، ابراز محبت برام سخته . 

میخواستم ببینم شما هم اینجوری هستین؟!

و خدایی که بشدت کافیست❤️

آدما برام آزار دهنده‌ن..اخرین باری که مهمونی رفتم یادم نمیاد

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق تنهاییامم 

و توی جمع حمله عصبی بهم دست میده ..

البته کنار شوهرم نمیدونم چرا خیلی حرف میزنم و برونگرا میشم !

خیلیا ازم ناراحتن و سعی میکنن منو از چشم بقیه بندازن چون اهل زنگ زدن و تبریک گفتن به هر مناسبت و احوالپرسی نیستم ...

چه میدونن هر کسی یه جوره

فکر میکنی کنار اومده به مرور خسته میشه ازت بهتره یکم خودتونو تغییر بدین یکم سعی کنی حداقل واسه شوهرت ...

اگر به کسی اعتماد کنم راحت ابراز میکنم ؛ مشکلی  نیست .

اما نمیتونم در اولین مواجهه با یه آدم بگم بهش عزیزم و قربونت برم و....

و خدایی که بشدت کافیست❤️
فکر میکنی کنار اومده به مرور خسته میشه ازت بهتره یکم خودتونو تغییر بدین یکم سعی کنی حداقل واسه شوهرت ...

چجوریه خودش رو تغییر بده وقتی این شخصیتش هست؟

اگه هم جور دیگه ای رفتار کنه نقش بازی می کنه و خودش نیست

به نظرم شوهرش هم رفتارش رو دیده و باهاش ازدواج کرده و مشکلی با این رفتار نداشته

من دو روز مهمون داشتم واقعا داشتم منفجر میشدم از این همه سر و صدا و شلوغی وای دیروز راحت ریلکس کردم ...

بهترین حس دنیا سکوت هستش . به خصوص وقتی همه خوراکی هایی که دوست داری رو بزاری کنارت و بشینی تنهایی فیلم ببینی .

فکر میکردم فقط من اینجوریم😅

و خدایی که بشدت کافیست❤️