2777
2789
عنوان

همسرم خیلی لوس قهروکه

270 بازدید | 13 پست

پریشب با دوستاش دورهمی بودن و تا صبح نخوابیده بود .ظهر بیدارش کردم چون اجبارا باید میرفتیم کلاسمون .هی گفت حالم بده خوابم میاد گفتم خب تو نیا بعد بلند شد رفتیم کلاس .من بعد کلاسم یه قرار مهم داشتم بهش گفتم من میرم خودم  گفت بزا بریم خونه من برم دستشویی چایی بخوریم میریم باهم .رفتیم خونه چایی خورده یهو میگه من بزا چرتم بزنم بخوابم بعد گفتم من خودم میرم اصلا حضورت واجب که نیس من باید برم

بعد خب برو با دعوا و ناراحتی .رفت تو اتاق .گفتم وا ادم به چیز خوردن میندازی کاش نیومدم خونه همون اول .برگشت عصبی بلند شد گفت تو درک نمیکنی من خستم حالم بده .من گفتم خب تو برنامت بودی من که با تو کاری نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایششششش مردای قهرو و نازو رو مخن، مگه بچه ست 😐

خدا بهت صبر بده

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
ایششششش مردای قهرو و نازو رو مخن، مگه بچه ست 😐 خدا بهت صبر بده

الان تازه من برا هیچ کار نکرده ای عذر خواهیم کردم ولی تو قیافس 😑😑😑😑😑 اصلا به من چ که رفته نخوابیده .سرکار نبوده که بگی برا خانوادس

الان تازه من برا هیچ کار نکرده ای عذر خواهیم کردم ولی تو قیافس 😑😑😑😑😑 اصلا به من چ که رفته نخواب ...

همون دیگه از اول عادتش دادی خواهر 😐

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
😑😑😑 والا اره .من الان باید کارمو ول میکردم میشستم خواب اقارو نگاه میکردم که حامی میشدم ؟؟؟ تازه م ...

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه ست، الان باهاش سرسنگین باش تا حساب کار دستش بیاد 😇

ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه ست، الان باهاش سرسنگین باش تا حساب کار دستش بیاد 😇

الان زنگ زدم میگم هنو ناراحتی میگه اره میگم وا  تا کی قهری میگه تاروقتی که از دلم در بیاد 😑😑😑😑😑😑😑 نه فکر نکنم دیگه بشه کاری کرد