2777
2789

واسه رمز پویا رمزبان بانک ملی الان نصب کردم تا وارد برنامه میشم بیرون میام چکارکنم؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الان نصب کردی؟پیامک نیومد ساعت چند فعال میشه؟من تو ساعت و روز اداری نصب کردم گفت یک ساعت دیگه رمزتون فعال میشه و توی اون یک ساعت صبوری،هرچی وارد شدم خطا زد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان نصب کردی؟پیامک نیومد ساعت چند فعال میشه؟من تو ساعت و روز اداری نصب کردم گفت یک ساعت دیگه رمزتون ...

بعله الان نصب کردم ن نیومد به من هم تو بانک گفت فعال شد اما الان مینویسه برنامه رمزبان را فعال کنید

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شبت بخیر

اول باید رمزبان رو نصب کنی،بعد از عبار بانک باید رمز دوم یکبار مصرف رو فعال میکردی،بعد شمارتو میزدی تو عابر بانک،بعد یه کاغذ میومد،که رو یه خط عدد و حروف انگلیسی هست،باز یه پیامک هم به شماره ات میاد که یه کد طولانی هست،اونو بلید کپی کنی و تو قسمت دوم پایین وارد کنی.و تایید رو بزنی.تمام

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

سلام شبت بخیر اول باید رمزبان رو نصب کنی،بعد از عبار بانک باید رمز دوم یکبار مصرف رو فعال میکردی،بع ...

مرسی عزیزم واقعا نمیدونم ازت چطوری تشکر کنم الهی خیر ببینی😘😘😘😍😍😍

سلامت باشی،خواهری. باز سوال داشتی،بپرس حتما.🌹

مرسی عزیز دلم حتما خیلی ازت ممنونم😘😘💋💋😍💞💞💞💕💕