2777
2789
عنوان

بی تفاوتی شوهر

186 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.

من باردارم.گاهی اوقات چند روز میام خونه مادرم میمونم.همسرم مشکلی با این مسیله نداره.

مشکلی که دارم اینه همسرم اصلا باهام تماس نمیگیره حالم بپرسه. اصلا هم پیگیر نیست بیاد دنبالم برگردم خونمون.

احساس میکنم فقط من دلم براش تنگ میشه ولی اون اصلا احساس دلتنگی نمیکنه.کلا یبس و بی احساس و بی تفاوته.

وقتی من نیستم می‌ره خونه مادرش اونجا همه خواهر برادراش میان دورش شلوغه اصلا حوصله اش سر نمیره که بخواد یاد من بیفته. وقت خالی هم داشته باشه باید کارای اونا رو انجام بده اصلا یادی از من نمیکنه

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار بار بهش گفتم چرا یه زنگ نمی‌زنی حال منو بچتو  بپرسی میگه کار دارم. کلی قبل موندنم بهش سفارش کردم چهارشنبه بیا دنبالم انگار نه انگار میگه دم عیده ترافیکه، هوا بارونیه ماشین تازه شستم کثیف میشه حالا بمون چند روزم

نی نی ام 🥰 هدیه امام حسین و حضرت علی اصغره. خدای مهربونم بی نهایت شکرت.خدایا خودت محافظ نی نی های همه باش🙏🙏🙏💓💓💓

بهش اعتماد دارم ولی مشکل اینه برای همه وقت و حوصله داره جز من.هر موقع بهش زنگ میزنم خونه مادرشه میگه کار دارم میگم چیکار داری میگه دارم مثلا با مادرم، خواهرم یا برادرم صحبت میکنم بعدا بهت زنگ میزنم.بعدا هم خبری ازش نمیشه.

۱۰ بار من زنگ میزنم یه بار اون.

هوو هم سرت میاره تا تو باشی خونه زندگی ات ول نکنی 

۲۴ ساعت خونه مادرشه.حوصله اونا رو داره ولی من نه.

دوستت نداره کاش ازش بچه نمیاوردی 

دوستم داره بهش اعتماد دارم ولی مشکل تو بروز احساسات داره و فوق العاده درون گراس تو خونه. اصلا اهل صحبت کردن نیس هر کاری کردم نتونستم تغییرش بدم

دوستم داره بهش اعتماد دارم ولی مشکل تو بروز احساسات داره و فوق العاده درون گراس تو خونه. اصلا اهل صح ...

تو برو خونه خودت اونم مجبوره بیاد کنارت 

بچه دنیا بیاد فاصله زن و شوهر بیشتر میشه 

حداقل الان دو دستی بچسپش

با اینهمه بی مهری چرا بچه دار شدی؟؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄