2777
2789
عنوان

روز جهانی زن را تبریک نگو اگر

369 بازدید | 19 پست

روز جهانی زنان

_اگر هنوز برای تمجید از زنان پرستار می‌نویسی: مردانه جنگیدید

تبریک نگو

_اگر هنوز با لحن تحقیر آمیزی می‌گویی «راننده جلویی زنه دیگه» تبریک نگو

_اگر زن شاغل در خانه را مفت خورِ مصرف کننده میدانی، تبریک نگو

_اگر هنوز وصیت نکردی سهم دختر و پسرت از ارث برابر باشد، به هیچ زنی تبریک نگو

_اگر همانی هستی که در تاکسی به خودت حق میدهی پاهایت را ۱۲۰ درجه باز کنی و بشینی، تبریک نگو

_اگر رگ غیرتت باد می‌کند که مادر تنهایت دوباره ازدواج کند، تبریک نگو

_اگر زنی هستی که وقتی می‌شنوی شوهر فلانی خیانت کرده، می‌گویی: حقشه، زنانگی نداشت

امروز در آن گروه‌های مسخره‌ی تلگرامی‌‌ت به هیچ زنی تبریک نگو

_اگر زن شاغل بیرون از خانه‌ای که مادرانِ شاغل در خانه را تحقیر می‌کنی، تبریک نگو

_اگر زن ایده آل ذهن تو کیم کارداشیانی با مریم درون است که از او مسیح می‌بارد،‌ امروز به کسی تبریک نگو

_اگر زن شاغل در خانه‌ای که به مادران شاغل بیرون از خانه، حس مادر بد ناکافی میدهی، به هیچ زنی تبریک نگو

_اگر معتقدی زنی که خرج نداره، ارج نداره، به کسی تبریک نگو

این روزها اصلا برای تبریک گفتن نیست، صرفا روزی نمادین است تا به یادمان آورد همه‌ی ما لازم است بدانیم و بخوانیم و بفهمیم که زن، نه آن موجود ذاتا لطیف و ظریف ساخته‌ی ذهن ماست، نه آن مادرِ فرشته‌ گونه‌ی مهربان که بهشت زیر پای اوست

نه آن ضعیفه‌ی بی دست و پای محتاج، نه آن نصف عقل و کالای جنسی همیشه حاضر به خدمت.

نه آن حق طلبی که زنیکه‌ی سلیطه خطابش می‌کنند.

‌یک انسان است، که برای ساده‌ترین حقوقش هنوز در سراسر جهان، می جنگد.

دمت گرم عالی بود🙂❤

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به جان خودم خانما رانندگیشون رو اعصابه امشب یکیشون باعث شد لیوان شربت چپی شد رو چادرم چادری که همییین دیشب شسته بودم و خداشاهده با چه ظرافتی اتو کرده بودم

الان باز بشور و اتو بزن

یا خیلی کارا دیگه😶😶😶😶

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

العان چه ربطی داره😑خداییی چه ربطی داره 

😐😶اخه میگه اگه میگی راننده جلویی زنه دیگه

خوب ی وقتایی واقعا بد رانندگی میکنن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

😐😶اخه میگه اگه میگی راننده جلویی زنه دیگه خوب ی وقتایی واقعا بد رانندگی میکنن

والاه من تا دیدم زنا بهتر رانندگی کردن زنا همیشه بل ملاحظه و احتیاط رانندگی میکنن خودمم همینطورم ولی مردا همیشه میخان راه با خودشون باشه و تند میرن بیشتر تصادفاهم توسط مردا با سرعت زیادشونو نمیخام بگم اونا رانندگیشون بده میگم اگه راننده ی زن بد داریم مردم داریم حالا براینکه شما توسط ی زن چادرت کثیف شده همه زنا رانندگیشون یعنی بده 😐استغفرلاه😑

ولی به جان خودم خانما رانندگیشون رو اعصابه امشب یکیشون باعث شد لیوان شربت چپی شد رو چادرم چادری که ه ...

یه شربت از سر راه گرفتن که دیگه اینقدر چادر شیک و پیک لازم نداره عشقم 

به رانندگی خانمه چرا گیر میدی ، اگر آقا بود طرف حق داشت چادر خوشگلت لک بشه ؟! 😉

آرامش درونت رو در اولویت قرار بده 😊
والاه من تا دیدم زنا بهتر رانندگی کردن زنا همیشه بل ملاحظه و احتیاط رانندگی میکنن خودمم همینطورم ولی ...

نمیدونم جی بگم شاید خانمای شهرما رانندگیشون خرابه ولی هرچی صحنه اعصاب خورد کن و پرخطر دیدم راننده خانم بوده😶😶😶😶😶😶توروخدا دعوا نکن باهام من ضد زن نیستم

اقایونم رانندگی صفره کلااا که

ولی بابت جمله ایشون گفتم که خانما رانندگیشون ی وقتایی رو مخ میره