2821
2789

چقدر بعد کراتین دچار ریزش شدی؟! 

از اولین بار شستشوی مو تو خونه یا بعد از یک ماه؟! 

اگر از اولین بار شستشو تو خونه ریزش شدید گرفتی تراپیست درستی انتخاب نکردی جای معتبر سریعا موهاتو پروتیین کن خوب میشه

اگر بعد از یک ماه حداقل اینجوری شدی شامپوت رو حتما عوض کن

شامپو کامان ایرانی بزن و ماسک مو رو به کف سرت نزن 

برای ریزش هم هفته ای یکبار فقط کف سرت رو با شامپو سولفات دار مخصوص موهای چرب بشور شامپو به ساقه موها نخوره لا به لا موها رو فرق باز کن شامپو رو کف دستت رقیق کن با انگشت بمال کف سر و خوب ماساژ بده 

چقدر بعد کراتین دچار ریزش شدی؟!  از اولین بار شستشوی مو تو خونه یا بعد از یک ماه؟!  اگر ...

یک دنیااااا متشکرم که وقت گذاشتید و آنقدر دقیق توضیح دادیم. یک ماه بعد شروع شد. شامپو dp مشکی میزنم. چشم حتما شامپویی که فرمودید رو میگیرم و هفته ای یک بار با شامپو سولفات دار میشورم کف سرمو.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام من بلافاصله بعد اولین حمام ریزش دادم ۹ ماه میگذره همه راهی رفتم موهام خیلی میریزه چکار کنم برمی ...

اگه بلافاصله ریزش گرفتی از چند چیز ممکنه باشه

۱.مواد به پوست سرت خورده که احتمالش خیلی بالاست 

۲.اتو درجه داغیش خیلی بالا بوده و به صورت ضربه ای در قسمت ریشه مو اتو کردن که معمولا مشتری میگه کراتین صدای تق تق اتو میداده

۳.مواد فاسد و تاریخ گذشته برات زدن

۴.که احتمالش از همه کمتره حساسیت داشتی به اون مواد که معمولا حساسیت با خارش و سوزش همراهه

متاسفانه باید بگم اگر هرکدوم از این موارد باشه راه درمانی خاصی براش نیست فقط میشه کمی بهترش کرد تا دوره ش بگذره 

میتونی از مزوتراپی و قرص های ضد ریزش و لوسیونهای ضد ریزش کمک بگیری 

متاسفانه بیشترین ریزش های شدید در اوایل تراپی بخاطر رعایت نکردن تراپیست و برخورد مواد با پوست سر هست که ریزش شدیدی به همراه داره

سلام من بلافاصله بعد اولین حمام ریزش دادم ۹ ماه میگذره همه راهی رفتم موهام خیلی میریزه چکار کنم برمی ...

متاسفانه هر بچه پونزده شونزده ساله ای الان میره وردست وایمیسه میگه من کراتین کارم و متاسفانه متاسفانه بدون علم و آگاهی آسیبهای خیلی شدیدی میزنن به موی مشتری که جبران شدنی نیست 

اما اگر تو سالن کار انجام دادین میتونید ازشون شکایت کنید 

متاسفانه هر بچه پونزده شونزده ساله ای الان میره وردست وایمیسه میگه من کراتین کارم و متاسفانه متاسفان ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ،من تو سالن انجام دادن و سالن فوقالعادده گرون و معروفی بود ،بعپ هم که اعتراض کردم مسج های رضایت مشتریان را بم نشون داد و گفت ممکنه شما حساسیت داده باشی ،،شکایت اخه به کجا میرسه ،،موهای من برمیگرده با شکایت 😭😭

ممنون عزیزم از راهنماییت ،من تو سالن انجام دادن و سالن فوقالعادده گرون و معروفی بود ،بعپ هم که اعترا ...

پیام رضایت که خودشون میتونن درست کنن

شکایت کنی دیه داره و دیه بالایی هم داره تا دوسال پیش ۱۵۰ میلیون بود الان حتما خیلی بیشتره

تهش چی میشه دوره ریزش چقدر وقته ؟واقعا دیوانه شدم مزوتراپی با رویتاکر را شروع مردم آمپول و محتواهای ...

تهش ممکنه تا مدت طولانی ریزشت بمونه بسته به نوع آسیب ممکنه ریزش شدید و یا خفیف تا مدتی ادامه داشته باشه یا موهای از دست رفته گاها ممکنه دیگه برنگرده

در هرحال بهتره بری صنف اطلاع بدی تا رسیدگی کنن 

برای موهات هم اصلا فعلا کار تراپی نکن 

فقط مزو و خوردن دارو تحت نظر پزشک 

البته شامپوهای گیاهی و شیمیایی مختلفی هست که کمک میکنه

مثلا شامپو پرورین آلمانی 

شامپو الپسین c1 که مانوکسیدیل داره آلمانیه

شامپو سبغ گیاهی ایرانی

اصلا موهاتو خیس رها نکن با باد ملایم و آرامش موهاتو خشک کن و شونه چوبی استفاده کن 

موهاتو محکم نبند و مچاله نکن

اب داغ در حمام و چنگ زدن هم ممنوعه 

امیدوارم بزودی سلامت موهات برگرده

تهش ممکنه تا مدت طولانی ریزشت بمونه بسته به نوع آسیب ممکنه ریزش شدید و یا خفیف تا مدتی ادامه داشته ب ...

ک‌وم مدل شامپو‌سبغ ایرانی بهتره ؟دو‌سه مدل  داره ،کندش طلایی ،،یه مدل صورتی رنگ یه مدل دارچین ،،چند مدل تو دیجی کالا بود کدومو بگیرم؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز