2777
2789
عنوان

لطفابیاین کمک😭

216 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یسوال داشتم من الان یماهه بعداز پریودیم بلافاصله بعددوهفته پریودشدم قبلش دکتر واسه منظم شدن پریودیم قرص دوفامد داد تاده روز بعدپریودی میخوردم بعد قطع کردم دوباره بعد دوهفته پریودشدم الانم ک ی هفتس میگذره از پریودم ک پاک شدم لکه بینی دارم و گاهی ببخشید لخته خون هم میاد .شما میدونین ازچیه و واسه چی اینجوریم راهنماییم کنید تروخدا  دکتر نمیتونم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرفتم 

خب برو من خودم دوهفته تموم خونریزی شدید داشتم بعدش که خوب شدم تادوسه دوره بعدش وسط سیکلم لکه بینی وترشح خونی داشتم دکتر تنبلی خفیف تشخیص داد

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
خب برو من خودم دوهفته تموم خونریزی شدید داشتم بعدش که خوب شدم تادوسه دوره بعدش وسط سیکلم لکه بینی وت ...

اخه فعلا نمیتونم برم دکتر نمیدونی واسه قطع شدن لکه بینی چی بخورم

اخه فعلا نمیتونم برم دکتر نمیدونی واسه قطع شدن لکه بینی چی بخورم

خب عزیزم من نمیتونم هیچ دارویی بهت بگم خدایی نکرده حالتو بدتر کنه ولی شنیدم که سویق عدس تنهایی ونشاسته خوبه 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

عزیزم دکتر نمیتونی بری با یه متخصص زنان مشاوره آنلاین بگیر و صحبت کن ببین دلیلش چیه.ساده ازش نگذر که برات دردسرساز نشه.من خودم از سایت ماوراطب وقت میگیرم و زیر نظر دکترمم.آنلاین هر وقت مشکل برام پیش میاد با دکترم مشورت می کنم و میگه دارو اینا چی بخورم و چی بدترم میکنه.ایشالا زودی خوب شی