2777
2789
عنوان

تیپ عجیب مامانم😍

1693 بازدید | 41 پست

مامان من چهره خوبی داره همه همکاراش بهش میگفتن آرایش نکن چون همینطوریشم تو خوبی آرایش کنی کسی ما رو محل نمی‌ذاره😂به شوخی البته ها 

الان از سرکار اومدم دنبالش بریم مرکز شهر خرید 

یهو در حیاطو که باز کرد دهنم باز موند 

یه آرایش ملیح خوشگل کرده بود 

با مانتو لش تقریبا کوتاه و شلوار بگ توی 

افسردست گفتم الان که رفتیم بازار براش چند تا لباس رنگ شاد بگیرم نظرتون چیه؟ همچین تیپی نزده بود تا حالا خیلی خوشگل شده

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

برمنمن حین آدم لذت میبرع بدون اریش نگاهت کنه البته عطیه خانوم گفت

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از اونایی که ب مامانت میگن ابجیته انگار

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭