2777
2789

بچه ها من اینجا تا الان اطلاع رسانی نکردم 

گفتم شاید جو سایت ممکنه مناسب نباشه 

لطفا کسایی که به کائنات و انرژی جهان اعتقادی ندارن نظری ندن .

خوشگلا از این به بعد اینجام اگر بتونم اطلاع میدم 

ساعت طلایی دعای دسته جمعی که امروز اتعاششم بالاست ۱۸:۲۳:۲۳ است و اول برای حال ایران دعا کنید و بعد خواسته های خودتون 

شکر گذاریتونم به زمان حال باشه ،جوری که انگار بدستش آوردید .

واسه خواسته هایی که میخواید اینجوری بگید: خدایا شکرت فلان ماشیم با فلان رنگ و مدلو بهم دادی(با جزئیات بگید بهتره)

واسه نعمتاییم که درحال حاضر دارید اینجوری بگید: خدایا شکرت برای سلامتی خودم و خانوادم و...

اگر دوست داشتید شکرگذاریتونو بنویسید،چون کلا ارتعاش نوشتن بیشتره

اگر خواستید بنویسید میتونید بعدش بزارید لای قران،یا میتونید بریزید تو آب روان مثل دریا ،رودخونه(تو سینک نندازید چون میره به فاضلاب)،یا میتونید اسامی خدارو قشنگ خط بزنید و خاکسترشو بریزید تو آب رواان و اکر مثل من به آب رواان دسترسی ندارید خاکسترو بریزید پای گلدون .

یکی از دوستانم گفت حتی بعد اینکه میزاره لای قران ،بعد یه مدتی میسوزونه و خاکسترو میریزه تو آب روون 

آلارم بزارید بچه ها دقایقی دیگه ساعت دعای دسته جمعی تو این ساعت خاص که بقیم دارن انجام میدن شروع میشه😍 آمین به دعای همگیتون✨

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. ساعت دقیقش رو از کجا گفتین که دقیقا تو این ساعت باید دعا کنیم؟ متوجه نشدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها من نتم خیلی ضعیفه 

شرمنده که اگر نمیشه جواب سوالاتو بدم 

کامل براتون توضیح دادم خوب بخونید 

عکسم اپلود کردم براتون برای منبع آموزشم

سلام. ساعت دقیقش رو از کجا گفتین که دقیقا تو این ساعت باید دعا کنیم؟ متوجه نشدم.

عکس اپلود کردم عزیزم 

نمیدونم پانیذو میشناسی یا نه 

اما خیلی علم داره و بشدت ارتعاش مثبت و خوب داره عزیزم 

و بسیار سرشناسه و استادمن

عکس اپلود کردم عزیزم  نمیدونم پانیذو میشناسی یا نه  اما خیلی علم داره و بشدت ارتعاش مثبت ...

من چطوری عکس متوجه بشم؟
امضام رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من چطوری عکس متوجه بشم؟ امضام رو بخونین.

ای وای شرمنده عزیزم اطلاع نداشتم 

منبع خبر مورد اطمینانه گلم ، نگران نباش 

پانیذ علیدخت یکی از کساییه که بسیار علم داره در زمینه کائنات و انرژی جهان و تکنیک های جذبه خواسته ها 

و خب چند سالی هست که پیج دارن و آموزش های بسیار خوبی میزارن تو پیجشون 

استاد من هم هستن ،امروز مثل همیشه ساعت طلایی دعای دسته جمعیو اعلام کردن و من هم گفتم به شماها هم بگم 

و ساعت امروز جفت هم هست و ارتعاشش خیلی خوبه و من و بقیه بچه های پیج داریم همگی تو این ساعت دعا میکنیم و خیلی ارتعاش مثبت میره بالاتر برای جذب خواسته هامون

خدا خیرتون بده. کاش همه دعای فرج و سلامتی امام زمان رو بخونن و برای ظهور دعا کنن.