2777
2789
عنوان

بتا و ساک حاملگی

1410 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من با بتا 181 رفتم سونو برای ساک حاملگی چیزی ندیدن دو روز بعد تو یه آزمایشگاه دیگه بتا دادم شده بود 810 اول اینکه باردارم یعنی ؟ دوم کی برم برای تشکیل ساک حاملگی ؟

بله بارداری گلم  برید تحت نظر پزشک  براتون ۸  هفتگی سونو می‌نويسن میرید  هم ه چی میبینی امیدخدا هم نی نی هم صدای قلبش

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

حداقل بتا بالای ۱۵۰۰باید بره تا ساک دیده بشه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتات داره میره بالا خوبه چند روز تاخیر داشتی 

6هفتگی برو که بدون واژینال نشون بده 

راستی مبارکه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بله بارداری گلم  برید تحت نظر پزشک  براتون ۸  هفتگی سونو می‌نويسن میرید  هم ه چی ...

زیرنظر دکتر هستم اما چون نمیدونم تاریخ پریودیمو باره آخر یکم قاطی شده نمیدونیم چند هفتمه

زیرنظر دکتر هستم اما چون نمیدونم تاریخ پریودیمو باره آخر یکم قاطی شده نمیدونیم چند هفتمه

نامنظم ‌بودید که  یادتون  نیست؟ خوب دیگه  ببین نظر پزشکت چیه  و میگه کی برید

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
مطمئنی فداتشم ؟ چون نمیدونم چند هفتمه دکترمم نمبدونه چون تاریخ پریودیم یادم نیست شما خودت کی رفتی ب ...

من ۵هفته رفتم

بتام ک رفت بالای ۵هزار رفتم ساک دید

زود نرو گلم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
بتات داره میره بالا خوبه چند روز تاخیر داشتی  6هفتگی برو که بدون واژینال نشون بده  راستی ...

مرسی عزیزدلم من یادم نیست آخرین پریودیم چون نامنظم بودم ولی کلا ۶ هفته زود نیست ؟

اره عزیزم تنبلی داشتم 

همین ک  بتا رفته  بالا  نشونه  خیلی خوبی و بارداریت  هست  گلم  بذار هفته  اول عید برو خدا عیدی شو بهت  نشون  میده انشاالله 

همین ک  بتا رفته  بالا  نشونه  خیلی خوبی و بارداریت  هست  گلم  بذ ...

ایشالا عزیزم ایشالا

فقط اینکه من بتام تو 48 ساعت تقریبا ۴ برابر شد نباید دو برابر باشه؟ زیاد بالا نرفته ؟

ایشالا عزیزم ایشالا فقط اینکه من بتام تو 48 ساعت تقریبا ۴ برابر شد نباید دو برابر باشه؟ زیاد بالا ن ...

اره عزیزم  درسته  فقط استرس نداشته  باش و  فعلا  به  کسی نگو  به جز همسر   و مادرت  خواسی  غذا های خیلی گرم ‌نخور دلنوشته زعفرون آویشن  کارای سنگینم  نکن مبارکت  باشه  مامان  گلی

مرسی عزیزدلم من یادم نیست آخرین پریودیم چون نامنظم بودم ولی کلا ۶ هفته زود نیست ؟

زود که نیست برای تشکیل ساک که پرسیده بودی ولی کلا 8 تا 9هفته بری ان شاء الله قلبم تشکیل شده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.