سلام بچه ها من با بتا 181 رفتم سونو برای ساک حاملگی چیزی ندیدن دو روز بعد تو یه آزمایشگاه دیگه بتا دادم شده بود 810 اول اینکه باردارم یعنی ؟ دوم کی برم برای تشکیل ساک حاملگی ؟
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
مطمئنی فداتشم ؟ چون نمیدونم چند هفتمه دکترمم نمبدونه چون تاریخ پریودیم یادم نیست شما خودت کی رفتی ب ...
من ۵هفته رفتم
بتام ک رفت بالای ۵هزار رفتم ساک دید
زود نرو گلم
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
ایشالا عزیزم ایشالا فقط اینکه من بتام تو 48 ساعت تقریبا ۴ برابر شد نباید دو برابر باشه؟ زیاد بالا ن ...
اره عزیزم درسته فقط استرس نداشته باش و فعلا به کسی نگو به جز همسر و مادرت خواسی غذا های خیلی گرم نخور دلنوشته زعفرون آویشن کارای سنگینم نکن مبارکت باشه مامان گلی
دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
مرسی عزیزدلم من یادم نیست آخرین پریودیم چون نامنظم بودم ولی کلا ۶ هفته زود نیست ؟
زود که نیست برای تشکیل ساک که پرسیده بودی ولی کلا 8 تا 9هفته بری ان شاء الله قلبم تشکیل شده
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.