2777
2789
عنوان

درد و دل ... بچه ها میشه بیاین

56 بازدید | 1 پست

بچه ها 

دلم خیلی گرفته 

میخوام یذره اینجا باهاتون صحبت کنم

تاحالا شده یکاریو خیلی خیلی خوب انجام بدین اما نتیجه نگیرین؟ چه حسی بهتون دست داده

مثلا برای یه مهمونی یه هفته وقت بذارین تدارک ببینین تر و تمیز کنین تموم هنرتونو بکار بگیرین شب بیداری بکشین از تموممممم استراحت و لذتاتون بگذرین تا به اون مهمونی برسین اما اون مهمونی لحظه اخر کنسل شه یا اصلا برگذار هم بشه اما خوشنگذره بهتون و خستگی تو تنتون بمونه ..... 

من برا این مهمونی ۲۰ سال زحمت کشیدم شب بیداری کشیدم تو هیچ مراسم و تولد و عروسی نمیرفتم هیچوقت با دوستام بیرون نرفتم شرایط عجیب خانواده رو تحمل کردم. تعصبای بیجا. اجازه نمیدادن شهر غریب دانشجو شم اینقد گریه کردم تا قبول کردن. ازادی نداشتم و تبعیض عجیبی بین من و داداشم بود و تموم این دردا رو تحمل کردم گفتم درس بخونم ایندم خوب باشه راحت شم. همیشه نمره هام بالا بود همیشه رتبه بالا بودم. چند تاااا کنکور و ازمون زبان و آیلتس و ... تا الان دادم و همشم نتایج درخشان. یادم میاد چقدررر درس میخوندم و چه انگیزه ای چه انگیزه ای. چقد تایم استراحت کمی داشتم. کنکوریا میدونن چی میگم

تهش

حالا 

هیچی 

کار مرتبط با رشتم پیدا نمیشه

سیستم ارزشی برا من قائل نیس

اونی که سطح سوادش در برابر من صفره هر روز بمن زور میگه و فخر میفروشه

حقوقی که دریافت میکنم در برابر زحمتم صفره. ادمای خیلی زیادی در اطرافم هستن که با دیپلم حقوقشون از من بیشتره. 

ارج و قربی ندارم حرفم خریدار ندارم چون تو سیستم ایران برای رشته من ردیف تعیین نشده 

مشتری میاد فحش میده میره هرچی ازدهنش درمیاد میگه و میره حالا اکثرشون سواد ندارن اصلا.

خستم 

اونقدر خسته که هر روز ارزوی مرگ میکنم

برام دعا کنین لطفا 

لطفا دعا کنین خواهرانه ازتون میخوام دعا کنین اوضام روبراه شه