2777
2789
عنوان

موفقيت جديد من +عكس …

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 36 پست
چرا تو خود تاپیکتون عکسو نمیزارید خوشتون میاد کامنت بگیرید مردم منتظر بمونن اه

نه بابا بيشتر بخاطر اينكه ثبت كنم تاپيك زدم گلم 

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین 

ولی رژیمت درست نیست واسه همینه موهات میریزه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نميدونم جرا رقمي اينطورى افتاد ٦٣و ٥٠شدم

پوستتون شل نشد عزیزم؟

و تو چه مدت انقد کم کردید؟

چون منم میخوام شروع کنم ولی میترسم از بس بعضیا هیت میدن ک ده کیلو لاغر بشی، پوستت میوفته.زشت میشی.پوف میشی 😐😑

آخی عزیزم تبریک میگم بهت 😍😍😍😍😍واقعا همت میخواد همیشه موفق باشی منم از ۷۵ رسیدم به ۶۲ ولی بدون هیچ رژیمی البته من دخترمو شیر میدم 😘😘😘

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

قدت چنده

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
پوستتون شل نشد عزیزم؟ و تو چه مدت انقد کم کردید؟ چون منم میخوام شروع کنم ولی میترسم از بس بعضیا هی ...

نه اصلا چون ورزش كردم اصلا سل نشد اتفاقا عضله اى شدم 

ولى صورتك خيلى لاغر شده ك ميخوام ژل تزريق كنم

حس خوبى دارم سبك شدم لباسامو همشون بهم بزرگ شدن سايزم از ٤٤شده ٤٠

آخی عزیزم تبریک میگم بهت 😍😍😍😍😍واقعا همت میخواد همیشه موفق باشی منم از ۷۵ رسیدم به ۶۲ ولی بدون ه ...

چه خوب فقط مراقب باش از شير گرفتين دوباره چاق نشى 

معمولا وقتى بچه دوسالش ميشه مادر خيلى لاغر ميشه ولى بازم بعدش چاق ميشه

ان شاالله شماهم رعايت كنى  چاق نميشى

ممنونم ازت شما هم موفق باشى گلم