2777
2789
عنوان

معده درد عصبی درمان نشده

1526 بازدید | 7 پست

من چند سالیه معده درد عصبی دارم همون ورم معده دیگه خسته شدم هر بار پیش بهترین دکترای گوارش رفتم حتی میگن عصبیه روانشاس و حتی روانپزشکم رفتم ولی خوب نمیشه طب سنتی انجیر سیب شیرین بیان بارهنگ انواع آمپرازول پیاده روی تکنیک های ریلکسیشن انواع دا رو های اعصاب رو امتحان کردم ولی لحظه ای دردم خوب نشده درد تمام شکمم  رو گرفته نمیدونم دیگه چه راه یی مونده حتی طب سوزنی هم رفتم من همیشه سعی میکنم شاد باشم و آرامش داشته باشم دیگه خسته شدم کسی بده ورم معده عصبی داشته باشه به دارو جواب نده ممنون حنی روان شناسم رفتم به خدا آخه این معده چقدر آدمو عذاب میده فقط میخواستم بدونم کسی مثل من هست یا فقط من این طوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم

معده درد عصبی دارم اونقدی ک حتا تو یه لحظع اگر تو شرایط استرس یا ناراحتی باشم معدم میخواد تو شکمم منفجر بشه

عزیزم درخواست بده یه چیزی بگم بهت

💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛

خب اگه عصبی هم باشه درمان داره. منم چند سال درگیر معده درد خیلی شدید بودم. دکترم زیاد رفتم. ولی واقعا دکتری که درست بتونه تشخیص بده سخت پیدا میشه. برا همین آدم نتیجه نمیگیره. اگه هنوز این مشکلو داری برو پیش دکتر امیر طاهری. فوق تخصص گوارشه و تو تشخیص و درمان بی نظیره 

من عزیزم معده درد عصبی دارم اونقدی ک حتا تو یه لحظع اگر تو شرایط استرس یا ناراحتی باشم معدم میخواد ...

میشه به منم بگی چطوری عصب معده ات آروم شد من اسیدم زیاده کلافم کرده 😄انگار رو سیستم خودکارش شده ترشح اسید زیاد