من چند سالیه معده درد عصبی دارم همون ورم معده دیگه خسته شدم هر بار پیش بهترین دکترای گوارش رفتم حتی میگن عصبیه روانشاس و حتی روانپزشکم رفتم ولی خوب نمیشه طب سنتی انجیر سیب شیرین بیان بارهنگ انواع آمپرازول پیاده روی تکنیک های ریلکسیشن انواع دا رو های اعصاب رو امتحان کردم ولی لحظه ای دردم خوب نشده درد تمام شکمم رو گرفته نمیدونم دیگه چه راه یی مونده حتی طب سوزنی هم رفتم من همیشه سعی میکنم شاد باشم و آرامش داشته باشم دیگه خسته شدم کسی بده ورم معده عصبی داشته باشه به دارو جواب نده ممنون حنی روان شناسم رفتم به خدا آخه این معده چقدر آدمو عذاب میده فقط میخواستم بدونم کسی مثل من هست یا فقط من این طوریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب اگه عصبی هم باشه درمان داره. منم چند سال درگیر معده درد خیلی شدید بودم. دکترم زیاد رفتم. ولی واقعا دکتری که درست بتونه تشخیص بده سخت پیدا میشه. برا همین آدم نتیجه نمیگیره. اگه هنوز این مشکلو داری برو پیش دکتر امیر طاهری. فوق تخصص گوارشه و تو تشخیص و درمان بی نظیره