2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

55 بازدید | 9 پست

تا حالا کسی خرید کرده اینستا زیاد چیز هست ک ارزونتر از بازاره خودم زیاد اهلش نیستم یعنی میترسم جنسش خوب نباشه ولی یوقتایی میگم جهنم و ضرر امتحان کنم ولی هر بار ک خواستم سفارش بدم نوشتن اول پیام بدین تا سر فرصت بررسی کنیم و جوابتونو میدیم الان ی قرنی هست ک چندتا پیج ج ندادن یا کلا اینا دروغه ؟

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

من حوصله‌ی چت با ادمین ندارم. از پیج‌هایی که سایت دارن خرید می‌کنم. مطمئن‌ترم هست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. من همه ی خریدام اینترنتی از وقتی کرونا اومده . همه چی هم ارزونتر از بازار . تاحالا هم برام پیش نیومده که راضی نباشم .فقط یکبار . من تو اینستا سفارش نمیزنم . تلگرام ثبت سفارش میکنم . کانال لباسه که هم زنونه داره هم بچگانه. کیف و کفش . همه چی

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
سلام عزیزم. من همه ی خریدام اینترنتی از وقتی کرونا اومده . همه چی هم ارزونتر از بازار . تاحالا هم بر ...

تلگرام ندارم میشه کانالشو بفرستی برام شوهرم داره شاید دیدم اونور 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
من تا حالا امتحان نکردم چجوریه روالش

خیلی راحته

بعضی سایت‌ها باید عضو شی. میری مشخصات میدی، کد تائید میاد به موبایلت. بعد میری تو سایت می‌چرخی، هرچی دوس داری سایز و رنگشو انتخاب می‌کنی و می‌زنی افزودن به سبد خرید. آخر کارم میری تو سبد خریدت و تسویه می‌کنی. باید رمز دوم کارت بانکیت فعال باشه.

بعضی سایت‌ها که راحت‌ترم هست، عضویتم نمیخواد. یه شماره موبایل میدی و رمز عبور

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...