2777
2789
عنوان

خاطره اولین بار که همو دیدیم

677 بازدید | 14 پست

الان تو یه تاپیک دیگه یادم افتاد

اولین بار که همو دیدیم 

یه جایی رفت از ماشین پیاده شد و یه کار ی انجام داد

از دور تماشاش میکردم

شونه هاش به نظرم جون می داد واسه تکیه کردن 😋

اونموقع ها من رژیم بودم.... باهاش راحت هم نبودم و برای همین هر چی میگفت بریم یه چی بخوریم من کلاس میذاشتم

اونم نمیگفت نهار نخورده

بعدا فهمیدم عادت هاش رو .... و اینکه اون ساعت لازم بود یه چی بخوره 😁

خلاصه که آخرش منو برد یه جایی کبابی 😋

لقمه میگرفت واسم

و حرف می زدیم

خاطره اون روز رو خیلی دوست دارم

خیلی زیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پایدار عزیز

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای کاش اونروز تو خونه خاب مونده بودم سرکار نرفته بودم و این بشر نکبت رو ندیده بودم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

من خونمون بودم تو اشپزخونه همین ک اومد رد شم‌برم اتاق خواب در حال باز شد ومن نشستم زیر ناهار خوری تا برن تو پذیرایی ک من برم اتاقم یهوو دیدم با موهای فشن ک معلوم بود این راه دوری ک اومده تا رسیده رفته ارایشگاه درست کرده....ی کت و شلوار سورمه ای وجوراب سفید و پیرهن سفید😂😂😂😂😂😂منم از مردی ک جوراب روشن بپوشه بدم میومد اولین چیزی ک بعد ازدواج درست کردم جوراباش بود😂😂😂

من خونمون بودم تو اشپزخونه همین ک اومد رد شم‌برم اتاق خواب در حال باز شد ومن نشستم زیر ناهار خوری تا ...

عزیزم 😂

اولین بارتون بود؟

خواستگاری اومده بودن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خوشبخت بشید

مرسی عزیزم شما هم

ای کاش اونروز تو خونه خاب مونده بودم سرکار نرفته بودم و این بشر نکبت رو ندیده بودم

منم همیشه روزامون خوب و خوش نبوده

ولی یه انتخاب هست دیگه.... هم ازدواجمون هم موندن الانمون

اون روز رو ولی هر بار یادم میاد

خیلی دوست دارم

پایدار عزیز

مرسی عزیزم

عزیزم 😂 اولین بارتون بود؟ خواستگاری اومده بودن ؟

اره دفه اول...ن بابا پشت تلفن با من حرف زده بود اون شبو ب بهوونه اینکه داشت ی شهری میرفت اومد ی سرم بزنه ب بابام و بره(دوست بودیم تقریبا ی چند روز🤣تا اومد....مامانم میدونستا بهش گفته بود دخترتو میخوام مامانم ازش بدش نمیومد

منم اولین بار  بعد شماره دادنای مکرر و بی محلیای من؛رفته بود پشت ی کارت شمارشو نوشته بود داده بود داداشم که خیلی کوچیک بود و گفته بود شماره رو بده من  دهنشو سرویس میکردم  و کلی فشش میدادم؛یادش بخیر

من اولین بار که دیدمش گفتم چقدر پرویه دیگه کات میکنم. حالا بعد ۶ سال بازم میگم پروس

چرا پررو ؟ مگه چیکار میکرد