2777
2789

عزیزم سونو رفتی مشخص شد قلبش وایساده یا لکه بینی داشتی

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین تجربه ای که یک زن میتونه تو زندگیش داشته باشه..ان شالله بزودی جاش پرمیشه.من بعد۵ماه باردارشدم

واقعا تجربه بدیه

ادم افسرده میشه و اعتماد بنفسش میاد پایین

خودت پنج ماه صبر کردی یا بعد اون داستان توی اقدام بودی و بعد پنج ماه شد؟

واقعا تجربه بدیه ادم افسرده میشه و اعتماد بنفسش میاد پایین خودت پنج ماه صبر کردی یا بعد اون داستان ...

عزیزم. درکت میکنم. برامن که خیلی سخت و دردناک بود مخصوصا اینکه بعدکلی انتظار باردارشدم.نه من ازماه دوم دیگه دکتر گفت میتونی اقدام کنی.چون کوتاژ نشدم. دیگه دوسه ماه بعدش باردارشدم

واقعا تجربه بدیه ادم افسرده میشه و اعتماد بنفسش میاد پایین خودت پنج ماه صبر کردی یا بعد اون داستان ...

اینم بدون قرارنیست دوباره این اتفاق بیوفته.۹۹درصد از سقط ها دیگه تکرار نمیشه.سعی از فکرش بیای بیرون و با انرژی و روحیه ی خوب بری به استقبال بارداری. فقط روحیه تو خوب کن و شاد باش.چیزی که دکتر به من گفت

عزیزم. درکت میکنم. برامن که خیلی سخت و دردناک بود مخصوصا اینکه بعدکلی انتظار باردارشدم.نه من ازماه د ...

اخی عزیزم

خیلی سخته واقعا

خداروشکر که الان نی نی داری

خدا حفظش کنه

الان با نی نی جدید حالت خوبه؟قدیمیه فراموش میشه اینجوری؟

من همش به این فکر میکنم که باید نی نی بیارم تا دردم از بین بره😢

اینم بدون قرارنیست دوباره این اتفاق بیوفته.۹۹درصد از سقط ها دیگه تکرار نمیشه.سعی از فکرش بیای بیرون ...

خداکنه

چون خیلی ضدحاله اگه باز تکرار شه

دم دکترت گرم

من بعد عید میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم یکم روحیم بهتر شه

افسرده شدم

اخی عزیزم خیلی سخته واقعا خداروشکر که الان نی نی داری خدا حفظش کنه الان با نی نی جدید حالت ...

فدات شم

الان حالم خوبه و تقریباغم اونیکی رو فراموش کردم.. 

ولی چون اولین تجربه مادرشدنم بود هنوزم گاهی تو فکرش میرم ولی اذیت نمیشم

توکل ب خدا کن .خدا خودش یه سالمو خوبشو بهت میده

فدات شم  الان حالم خوبه و تقریباغم اونیکی رو فراموش کردم..  ولی چون اولین تجربه مادرشدنم ...

الهی شکر

اروم شدم با این حرفا

منم اولین تجربم بود و شوک بدی بود

ولی با حرفاتون خیلی اروم شدم

واقعا ممنونم❣️

خداکنه چون خیلی ضدحاله اگه باز تکرار شه دم دکترت گرم من بعد عید میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم یکم ...

آفرین عزیزم.

روحیه ی خوب و شاد اولین شرط برای دوباره مادرشدنته.

از همین الان شادو باش و سعی کن اون جریان روبه یاد نیاری