2777
2789
عنوان

جوجه خونگی خریدم +عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 76 پست
منم ی عروس هلندی دارمم وقتی خرف میزنه محلش ندی جیییغ میزنهههه

اره. تازه بجز جیغ زدن در قفسشو باز و بسته میکنه میکوبه بهم، وسیله هاشو میزنه اینور اونور. خودشو پرت میکنه کف قفس. بعد وقتی صداش نمیاد فک میکنم چیزیش شده میرم یواشکی نگاش میکنم باز چشمش میخوره بهم شروع میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. تازه بجز جیغ زدن در قفسشو باز و بسته میکنه میکوبه بهم، وسیله هاشو میزنه اینور اونور. خودشو پرت ...

جرررر ارهه دقیقاااا مال من عصبی میشهه ارزن و تخمه میخوره پوستشو میریزههه بیروون😲😂😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

راهکاری ندارم ولی با خریدنشون، دامن میزنیم ب این تجارت حیوانات زبون بسته 😔

کاش یه هشتگ نه به خرید جوجه های رنگی مرسوم میشد.

اونا رو به فجیع ترین روش ممکن رنگ میکنن

دلم خیلی سوخته،خیلی

چند وقت پیش تو باشگاهمون ۲ تا بچه بچه گنجشگ افتاده بودن حالا از پنجره اومده بود نمیدونم. بعد این ۲ تارو گرفتم آوردم خونه بهشون بیسکویت مادر میدادم.

یه بار یکیشون شیرجه زد تو بیسکویت مادر که با آب خیس کرده بودم کلی خودش رو کثیف کرد‌😒

هیچی دیگه گرفتم زیر آب شستمش بعد با دستمال کاغذی یکم نم هاش رو گرفتم بعد برای اینکه سردش نشه دستم قشنگ فکر کنم ۳ الی ۴ ساعت روش بود اونم همینجوری خوابیده بود. منم خواب رفته بودم باهاش😅😅

بعد از چند وقت هم بزرگ شدن پرواز کردن رفتن.

البته زحمت بزرگیش رو دیگه آبجیم کشید چون من بعد از ۱ روز از حوصلم خارج میشه.😄😄😄

کاش یه هشتگ نه به خرید جوجه های رنگی مرسوم میشد. اونا رو به فجیع ترین روش ممکن رنگ میکنن دلم خیلی ...

اینا خروسن در هر صورت مرغداری ها نابودشون میکنن یا خاک میشن یا چرخشون میکنن چون صرفه اقتصادی ندارن خریدنشون مشکلی نداره اتفاقا خوبه ولی کاش رنگشون نکنن  مردم همون رنگ واقعی خودشون رو بپسندن

جرررر ارهه دقیقاااا مال من عصبی میشهه ارزن و تخمه میخوره پوستشو میریزههه بیروون😲😂😂😂

اره اینم اینطوره پوست تخمه ها رو یکی یکی میریزه بیرون. بعضی وقتا وسط بپر بپر یهو میفته تو ظرف دونه بعد میپره همه رو پخش و پلا میکنه دیگه امروز جارو نزدم دورش پر از پوست ارزن و تخمه ست

مرغ عشق من وقتی باهام قهره،میاد رو دستم میشینه زل میزنه بهم .تا قربون صدقه ش میرم ، سرشو تند میاره جلو که مثلا نوک بزنه ولی نمیزنه، فقط این حالتو تکرار میکنه! خخخ

اصلا جوجه جاش توی خونه آدم تو کارتن نیست. کسی که جوجه میخره یا باید تو حیاط جای مناسب داشته باشه یا ...

نه من فقط شب ها توی کارتن می زارمش ،و اگر نه همش توی اتاقم وله و راه میره ، توی فکر اینم که یک جوجه دیگه هم بگیرم یا نه